[Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi
-
@stefan-joptwojmać spoko, wydaję mi się za co parę dni będzie odpowiednio, ale jak znajdzie się chętny to czemu nie;)
-
@stefan-joptwojmać - jak podeślesz to mogę też wrzucać
-
Czaicie temat, że zrobiłem tabelkę i zapomniałem wkleić?:d
-
-
@mati-colchoner opuscil lige. Ktos z PL ma go zastapic? Ani on ani nikt z tej grupy nie pisal na forum ze ma zamiar rezygnowac. Ma co prawda teraz bitwe na glowie dla kadry ale fajnie jakby ktos poinformowal reszte o co tu chodzi bo na obecna chwile mamy lige z jednym botem.
-
@havsky Hej, niestety tak się złożyło że musiałem wybierać między PPPL a Młodzieżową Reprezentacją Polski. Sytuacja na moich pozostałych 3 kontach przy próbie rezygnacji wygląda następująco:
-
ponieważ jest to turniej grupowy to nie ma pkt karnych za rezygnację - ale jest to w interesie grupy bo tracą pkt
-
Rezygnuje, ale na pewno będę miał następce już w następnej kolejce. Tymczasem dzięki za świetną zabawę i życzę miłych chwil w turnieju . Jeśli będę miał okazję, z przyjemnością zagram w następnym etapie rozgrywek.
-
@ac-bubol
Matiego zastąpi @Szeregowiec, więc jak możecie to wyślijcie mu zaproszenie. -
No to chyba efekt nowej miotły zadziałał:
-
Bravissimo @Szeregowiec
-
-
Puchary:
-
Brawo @Szeregowiec . Oby tak dalej
-
-
-
Warto odnotować fakt, że w meczu @Szeregowiec ze @sniki26 być może tylko czerwona kartka dla Jacka uratowała wicelidera przed porażką.
-
-
@borynos w ciut słabszej formie i od razu PE wykorzystuje moment i wskakuje na lidera !
-
Dobrze, że tabelkę dodałem w poprzednim poście. Muszę wytrzeźwieć chyba.