[Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi
-
@daroo933 said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
@damiś27 Wszystko wyjaśnione to po co nadal krecisz ten temat hmm? Tak oczywiście nikt nie lubi PE i każdy się czepia proszę cię...
Nie krzycz na lidera polskiego rankingu OSM
Damian ratuje od zagłady nasze społeczeństwo w grze a Ty mu dopidalasz .Szanuj ciężką pracę innych Dzięki @damiś27 PE się odradza. -
Weźcie te zespoły, a cele i tak policzę wg takiej rozpiski:
PE
Ruch Chorzów cel 1 - @Marcin-Bochnak
GKS Tychy cel 10 - @kuligu
Bytovia cel 12 - @MilanesqPW
Olimpia Grudziądz cel 1 - @ToomAnyWays
Puszcza Niepłomice cel 10 - @Picia2407
Raków Częstochowa cel 12 - @krystian16061994 -
@huzar-shakir zawsze ja najgorszy dziękuję
-
Gdzie jest AG?:) Wszystkim zaproszenia zostały wysłane, jeżeli z jakiegoś powodu nie doszło do kogoś to poproście o dopuszczenie do ligi, bo ja nie mogę ponownie wysłać zapro ponieważ mam informacje, że już zaproszenie zostało wysłane.
-
@stefan-joptwojmać Jest napisane że moderator musi zaakceptować moja prośbę
-
Panowie do kur.. najpierw trzeba nauczyć się czytać, a dopiero potem zasiadać do kompa. W następnej edycji o ile będzie i będą chętni wprowadzę duże kary za wzięcie nie tego zespołu co trzeba. Uszanujcie czyjąś pracę.
-
@stefan-joptwojmać said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
Panowie do kur.. najpierw trzeba nauczyć się czytać, a dopiero potem zasiadać do kompa. W następnej edycji o ile będzie i będą chętni wprowadzę duże kary za wzięcie nie tego zespołu co trzeba. Uszanujcie czyjąś pracę.
Chętni będą to jest pewne. Ja bym się nie szczypal i wkleil im kary teraz może to ich czegoś nauczy
-
@Stefan-Joptwojmać nadal brakuje dwóch w lidze o co pięć?
-
@Stefan-Joptwojmać SirJanoo wziął zły zespół bo mu zapomniałem powiedzieć jakim gra a mikiemu mówiłem że gra Celem 15 czyli Stomilem ale okazało się że Stomil ma cel 7 a nie 15 i wziął inny zespół. Jak cele są poprzestawiane to jaka jest jeszcze drużyna dla nas ?
-
@dominik1994 zagra jeszcze od nas
-
@marcin657827
Wstawiałem tabelkę z drużynami przecież, za godzinkę ogarnę co i jak
-
@marcin657827 ogarnij naszych młodych zawodników, żeby gorączka transferowa ich nie poniosła w ten weekend
-
@marcin657827 said in [Turniej] Puchar Polskiej Pierwszej Ligi:
@dominik1994 zagra jeszcze od nas
Chojniczanka jest dla was
-
@stefan-joptwojmać wiem tylko cele się nie zgadzaly bo Stomil ma 7 a nie 15