• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

E mail acil yardım

Destek
    3
    3
    437
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Dember7
      Dember7 Turkish Users last edited by

Hesabıma e mailimi kaydetmemiştim hesabıma uygulamadan giriyordum sonra uygulama silindi tekrar yükledim hesabıma şifre istiyor şifreli girmiyordum şifre nasıl belirleyebilirim

M M 2 Replies Last reply Reply Quote 1
      • M
        manhay @Dember7 last edited by manhay

Merhaba @dember7 siz uygulamayı yukledikten sonra oyuna üye olmadan 'zaten hesabım var' kısmına tiklamadan direk misafir olarak oyuna başlamışsiniz. Bu aşamada üye olmadan da uygulamadan direk oyuna başladığınız zaman osm nin her türlü özelliği üye olmuş gibi aktif olduğu icin osm size email adresi eklemeniz gerektiğini belirtmemiştir. Halbuki siz sol taraftan profil kısmından profil resminize tikladiktan sonra orda çıkan emaile basıp hesabınıza bir email adresi eklemeniz gerekiyordu ki sonradan uygulama silinmesi vb. durumlarda şifremi unuttum yapabilesiniz diye. Bu aşamada hesabınıza erişim şansınız kendi başınıza bulunmamaktadır. Ki hesabınızi google play hesabınıza da bağlamadiysaniz eger. Yetkililerin yardımcı olmasını bekleyiniz.

Staff Support : Turkey

tr.support@onlinesoccermanager.com

Kimsenin üzerine fazla düşmeyin, sonra eziliyorlar ve suçlu yine siz oluyorsunuz.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • M
          mrtgll33 @Dember7 last edited by

Merhaba @dember7

tr.support@osm.coach adresine mail atınız.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • 1 / 1
          • First post
            Last post