WCC 2017/2018
-
Plusem na ten moment jest defensywa, tylko 5 bramek stracone.
-
@damiś27 said in WCC 2017/2018:
@daroo933 Nikt nie gra zawsze super bitw. Zawsze zdarzają się lepsze i gorsze bitwy.
Takie rzeczy kto gra dobrze i źle zostają w naszej grupie Polish Eagles .
Zgadzam się że @radek12_19 gra dobrze/świetnie w tej bitwie, jednak jeszcze sporo jest kolejek. Oby grał tak dalej.
"Nagrody i gratulację" będę jednak rozdawał po bitwie, a nie w trakcie.Napisałem gdzieś, że nie gracie super? Pogratulowalem Radkowi bo to on jest liderem w tej bitwie i tyle. Drażnią czasami mnie Twoje odpowiedzi.
-
@daroo933 Źle mnie zrozumiałeś Nigdzie nie napisałem czy Ty też tak nie napisałeś "że my gramy słabo."
Tylko miałem na myśli że raz zdarzają się lepsze, a raz gorsze bitwy.
Przykład mnie w 1 rundzie w WCC zagrałem świetnie, teraz mi tak średnio idzie.
Też jestem zadowolony z @radek12_19., ale nie tylko z niego. -
Powiem tak Panowie: grunt, że w końcu wyszliśmy na prowadzenie. Ważne, by dalej ciężko pracować.
-
@radek12_19
Jestem tego samego zdania :slight_smile:. -
@damiś27 w 1 rundzie rywale nie byli dla PE rywalami...niema co porównywać Damian tamtej ekipy do obecnych przeciwników.zasadniczo też mogę napisać, że zagrałem w tamtej bitwie zajebiscie,podobnie jak i pozostali uczestnicy tamtego pojedynku.moglibyśmy,jednak niekoniecznie...inna klasa przeciwników.
-
-
@mihau1878
Husaria już na prowadzeniu, oby tak do końca -
WCC 17/18 I R3: PE vs MDF
Kolejka 13
-
WCC 17/18 I R3: PE vs MDF
Półfinał pucharu
-
@radek12_19 Wysoko zapłaciłem za wygraną. Piłkarz (Kondogbia) wyleciał mi na 7 kolejek...
-
@radek12_19 sprzedaj dziada
-
@huzar-shakir Co mi innego zostało
-
@radek12_19 BrawoTy !!! Wygrana z liderem w pucharze.Piękna robota.
-
@huzar-shakir Zrewanżowałem się rywalowi za porażkę w lidze. Co ciekawe jutro ponownie z nim gram.
-
@radek12_19 znów zostałeś bohaterem PE .taka jest jednak rola lidera
-
@huzar-shakir Bez fałszywej skromności zrobiłem b. dużo, by puchar zdobyło PE. Wyeliminowałem 3 rywali, z ich liderem Serginhosem łatwo się nie gra. Niemniej dalej jako ekipa musimy trzymać się dobrze w lidze.
-