WCC 2017/2018
-
Jeszcze moc podstawowego składu. W tym aspekcie to nas zmiażdżyli i w połowie bitwy zaczęli uciekać z punktami.
-
Walczcie Husiaria, dziś wygrywacie finał, jutro sniki remisuje i macie to!
Nam niestety wczoraj pokazali miejsce w szeregu, wszystkie mecze przegraliśmy w tym 2 u siebie i totalny koniec. Ich 1 jest niezniszczalna, przegrał tylko raz i to gdy grał w osłabieniu, mnie rozwalił 0 : 3 i 0:4 bez czerwonych, a dziś gram z nim finał czy do 3 razy sztuka, czy znów baty?
-
Zwróćcie uwagę na liczbę fauli. Myślałem, że limit pecha wykorzystałem co najmniej na kilka bitew..
-
@stefan-joptwojmać HP_L walczy,jednak ta bitwa jest strasznie dziwna...
-
@stefan-joptwojmać
Coraz mniej ma się wpływ na wynik, a na dostanie kartki to już nikt oprócz szczęścia nie ma wpływu. -
świetnie trzymaliśmy mecze w domu... oprócz mnie
ale nadrobiłem trochę na wyjazdach
MVP bitwy Konrad @FORMOZA -
Gratulacje dla PE, wiedziałem, że sobie z nimi poradzicie. Szkoda Husarii, ale za rok może uda się przejść do kolejnej rundy.
U nas wysoka porażka. Też dużo pecha mieliśmy, ale to inna bajka. Nigdy w bitwie nie dostałem trzech czerwonych kartek między 30 a 39 minutą kiedy używałem obozu. Taki pech niestety:(
-
@łukasz-kowalski brawa dla @FORMOZA ,świetna robota.gratulacje dla całej ekipy Polsh Eagles - zostaliście tylko Wy.jedziecie po finał
-
@łukasz-kowalski said in WCC 2017/2018:
świetnie trzymaliśmy mecze w domu
@Łukasz-Kowalski, @ciamajda @Rhett1 @Przemek-Kaszti, @FORMOZA
Imponujący awans do kolejnej rundy - i oby w takim tempie wam poszło do samego finału :clap_tone1: -
Wiemy z kim zagramy:
Nasi następni rywale - Phantoms of the Cannibal:
Tak poszło nam i rywalom
Phantoms of the Cannibal tak sobie radzili w fazie grupowej.
Polish Eagles - Phantoms of the Cannibal
-
Są jak najbardziej do stuknięcia
-
@łukasz-kowalski Dziękuję za wyróżnienie w tej bitwie. Najważniejsze jest ze wygraliśmy ta bitwę jako grupa z dużą przewaga teraz kolejny rywal przed nami i oby kolejna bitwa poszła po naszej mysli.
-
@stefan-joptwojmać said in WCC 2017/2018:
Są jak najbardziej do stuknięcia
Tez jestem tego zdania co ty i przy odpowiedniej koncentracji widzę Orłów w kolejnej rundzie :clap_tone1:.
-
Bitwa 13
Polish Eagles vs Phantoms of the CannibalsAway team - skład rywali
G1- @Nickreds
G3 - @SirFabioCanà (C)
G5 - @MortaraG
G7 - @luigi74
G9 - @Guiz90 -