Maç saatleri
-
Merhaba,
Oynadığım server'da maç saatleri erken olduğu için iş saatlerinde ilgilenemeyebiliyorum. Geç saatlerde maç oynanan bir servera geçebilmem mümkün mü? -
Merhaba @yusuf-çidem liginiz devam ederken bu süreçte server değiştirmeniz mümkün değildir. Yalnız liginiz bittikten sonra server değiştirebilirsiniz. Server değiştirmek için sırasıyla 'Topluluk>Aktif ligler' sekmesinden sağ tarafta bulunan sunuculardan istediğinizi seçebilirsiniz.
Örnek resim
-
@sultangazililer1 öncelikle sizi bu tavrınizdan dolayı kınıyorum. Birincisi verdiğim bilgi yanlış değil eksik olabilir. Burda ben sabahtan akşama kadar moderatorler olmadığı zaman insanlar bekleyip mağdur olmasınlar diye elimden geldiği kadar bir suru insana yardım ediyorum. Tam olarak yazdığımda cikip diyor musun bir sağolasın bir insana daha yardimci oldun. Zaten ben bunu beklemiyorum, ben bunu beklemiyorken ki siz hem de yetkili bile değilken bu şekilde tavır sergilemenin ne manası var hepimiz insanız onu yazmayı unutmus olabilirim eksik yazmış olabilirim başka kimse mi hata yapmıyor yarın belki siz de yapcaksiniz bu şekilde olması yerine gelip kardeşim cevabın için teşekkürler ama eksik bilgi olmuş ben tamamliyorum deseniz bence hiçbir şey kaybetmezsiniz. Neyse tamamladığınız için ben teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar lütfen ikili diyaloglardan uzak duralım polemiğe girmeyelim olabilir @Sultangazililer1 arkadaşın dediği doğru yeni versiyonla beraber server değiştirme olayı kalkmıştır
-
@sultangazililer1 said in Maç saatleri:
@manhay Yanlış bilgi veriyorsunuz sw o şekilde değişmiyor.
Sağ taraftaki sunuculardan birine girip oynanan liglerden birine girip o liglerde oynanan bir menajerin ismini aratıp girmeniz gerekiyor .@Yusuf-Çidem bir sonraki liginiz için arkadaşın dediği adımları uygulayabilirsiniz
-
@manhay said in Maç saatleri:
@sultangazililer1 öncelikle sizi bu tavrınizdan dolayı kınıyorum. Birincisi verdiğim bilgi yanlış değil eksik olabilir.
Emin olmadığınız konularda cevap vermeyebilirsiniz.
Burda ben sabahtan akşama kadar moderatorler olmadığı zaman insanlar bekleyip mağdur olmasınlar diye elimden geldiği kadar bir suru insana yardım ediyorum.
Bunun için kimse size bir talepte bulunmadı, kendi isteğiniz ile yapıyorsunuz. Sabahtan akşama kadar beklemek zorunda değilsiniz.
Tam olarak yazdığımda cikip diyor musun bir sağolasın bir insana daha yardimci oldun.
"Bir insana daha yardımcı oldun?", tekrarlıyorum zorunda değilsiniz ve diğer menajerlerde teşekkür etmek zorunda değil.
Zaten ben bunu beklemiyorum, ben bunu beklemiyorken ki siz hem de yetkili bile değilken bu şekilde tavır sergilemenin ne manası var hepimiz insanız onu yazmayı unutmus olabilirim eksik yazmış olabilirim başka kimse mi hata yapmıyor yarın belki siz de yapcaksiniz bu şekilde olması yerine gelip kardeşim cevabın için teşekkürler ama eksik bilgi olmuş ben tamamliyorum deseniz bence hiçbir şey kaybetmezsiniz.
Sizde yetkili değilsiniz, aynı karşı taraf gibi bir tutum sergilemiş oluyorsunuz. Destek forumunda bu tarz atışmaların olmaması gerektiğini sizlere tekrar belirtiyorum. Lütfen daha dikkatli olalım. @manhay @Sultangazililer1