• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Haksız Rekabet

Destek
    2
    2
    362
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • ismail yıldız42
      ismail yıldız42 Turkish Users last edited by

İspanya liginde oynuyorum. Adamın teki Real Madrid'i ve Sevilla, Las Palmas, Real Betis ve bir iki küçük takımı daha farklı hesaplarla aynı ligten almış. Küçük takımlardan 5-6 oyuncu satıp o parayla Real Madrid'ten ortalama bi oyuncuyu maksimum fiyatla alıp parasını Real Madrid'e geçirmiş. Bu kişiyi şikayet ettim ve atıldı. Ancak Real Madrid takımı baş edilemeyecek derecede güçlendi. Şu an takımın başına başka birisi geçse benim açımdan bi farkı olmayacak. Yine haksız rekabet. Kimse olmasa bile bilgisayar bile o kadroyla gözü kapalı şampiyon olur. Yok mu bi çözümü?

Hestera 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Hestera
        Hestera Community Manager @ismail yıldız42 last edited by Hestera

Merhaba @ismail-yıldız42
        Bu gibi durumların tabiki de çözümü var . Hile raporu . Hile yaptığını düşündüğünüz kişinin profiline girip hileciyi rapor edebilirsiniz. Açıklama kısmına ise bizim işimizi kolaylaştıracak delillerinizi belirtebilirsiniz . Rapor oluşturduktan sonra e mailinize gelecek olan maili onaylamayı unutmayın
        Diğer bahsettiğiniz olayın ise maalesef bir çözümü yok
        Bu tip olayların yaşanmaması için kendi liginizi kurup kilitleyebilir liginize katılmasını istediğiniz menajerleri liginize kendiniz davet edebilirsiniz

Community Manager : Türkiye
        tr.support@onlinesoccermanager.com

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • 1 / 1
        • First post
          Last post