Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@toomanyways staram się jak mogę liczę że z PW awansuje większość!
-
@toomanyways said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@daroo933 Ważne wyjazdowe zwycięstwo. Daro wymiatasz
@Daroo933 niema wyjścia, musi z grupy wyjść
-
@huzar-shakir Może zagramy w półfinale - jak tam awansujemy .
-
@dovco_handf ... masz łatwiej ,ja się tu muszę uzerac z połową reprezentantów Polski
-
@huzar-shakir Finał to będzie rzeźnia - tak wielu naszym menadżerom skoczył poziom, a już nadciąga nowa fala wymiataczy w OSM, co widać po tabelach w ligach
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir Finał to będzie rzeźnia - tak wielu naszym menadżerom skoczył poziom, a już nadciąga nowa fala wymiataczy w OSM, co widać po tabelach w ligach
Pokemony to bym pograł , ale do tego daleka droga.Z drugiej jednak strony trzeba pamiętać ,że niektórzy grający tłuką się na innych frontach -WCC,WNT oraz puchar Polski.
Trzeba być naprawdę skupiony żeby się w pewnych kwestiach nie pomylić -
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@toomanyways said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@daroo933 Ważne wyjazdowe zwycięstwo. Daro wymiatasz
@Daroo933 niema wyjścia, musi z grupy wyjść
nic nie musi mam farta to dobrze mi idzie xD
-
@huzar-shakir no mam taka nadzieję,fajnie by było coś osiągnąć w tych MP
-
Ja dziś ledwo ale wygrałem ciężki mecz z bootem
-
@marcin657827 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Ja dziś ledwo ale wygrałem ciężki mecz z bootem
Marcin,bot to nie ogórek
-
@huzar-shakir w MP ogórki raczej nie grają
-
@marcin657827 zwał jak zwał, można niektórych nazwać debiutantami,jednak przyjęło się że niektórzy z nowych to ogorasy
-
@huzar-shakir miałem na myśli booty
-
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego moi zawodnicy są tak nieskuteczni?! 16 strzałów 0 goli; 12 strzałów 0 goli w 5 kolejkach mam 1 strzeloną i 2 stracone bramki....
-
masz kiepską taktyke i tyle,trzeba coś pozmieniać !!!
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/219/imperium-taktyki-i-ustawień-meczowych/389
mamy na forum taki dział z taktykami może tam znajdziesz odp .co zmienić u Ciebie w taksie . -
@sniki26 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
masz kiepską taktyke i tyle,trzeba coś pozmieniać !!!
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/219/imperium-taktyki-i-ustawień-meczowych/389
mamy na forum taki dział z taktykami może tam znajdziesz odp .co zmienić u Ciebie w taksie .Suwaki może i dobre ,tylko niekoniecznie pod tą taktyke co należy ustawione