Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
hah też przegrałem z @ciamajda
-
@bartosz-qrek said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Powinieneś się cieszyć,bo prowadzisz w dosyć mocnej grupie. Graty dla Ciebie bo kompletnie Cię nie znam a pokazujesz,że grać potrafisz! Obyś awansował dalej bo zasługujesz na to! Powodzonka
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Powinieneś się cieszyć,bo prowadzisz w dosyć mocnej grupie. Graty dla Ciebie bo kompletnie Cię nie znam a pokazujesz,że grać potrafisz! Obyś awansował dalej bo zasługujesz na to! Powodzonka
stary Bartosz był u nas w grupie ale zrezygnował z braku czasu grał z nami w wielu bitwach teraz wraca do osm więc to nie jest jakis lojtek Bartek jak cos to pisz na priv i wracaj do Husarya czekamy !!! !!!
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Jak możesz nie znać ... rok temu Barto przecież grał i to też na wysokim poziomie.
Krótko - Jeden z lepszych menago w kraju. -
Ja to czekam już na kolejną edycję mistrzostw polski
-
To się okaże, ja szykuję coś specjalnego na mecze u siebie na drugą rudę o ile mi się uda awansować, sprawdzę na Tobie
-
@stefan-joptwojmać spoko wodza
-
@sniki26 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@kruk94 a co teraz zapomniałeś się zgłosić ???
Za bota niech dołączy
-
@radek12_19 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro Książe z bajki nie lubuje się tak jak ja w remisach, nie jest tak ugodowy
Swój chłop;]
-
@radek12_19 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro 11 i 10 pkt przewagi nad 6-tym miejscem na tym etapie to duża zaliczka na przyszłość.
Takiej przewagi raczej nie roztrwonią , innym pozostaje już tylko walka o pozostałe premiowane awansem miejsca.
-
Gr. E