Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
To się okaże, ja szykuję coś specjalnego na mecze u siebie na drugą rudę o ile mi się uda awansować, sprawdzę na Tobie
-
@stefan-joptwojmać spoko wodza
-
@sniki26 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@kruk94 a co teraz zapomniałeś się zgłosić ???
Za bota niech dołączy
-
@radek12_19 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro Książe z bajki nie lubuje się tak jak ja w remisach, nie jest tak ugodowy
Swój chłop;]
-
@cezarro 11 i 10 pkt przewagi nad 6-tym miejscem na tym etapie to duża zaliczka na przyszłość.
Takiej przewagi raczej nie roztrwonią , innym pozostaje już tylko walka o pozostałe premiowane awansem miejsca.
-
Gr. E
-
@kruk94 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Witam po dłuższej nieobecności, miło tu zajrzeć. Zapewne niektórzy mnie kojarzą i pamiętają xd
Czy to przypadkiem nie Ty byłeś założycielem grupy " Bulterier " czy " Rottweiler" ,nie pamiętam dokładnie , czy Cię z kimś pomyliłem ?
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@kruk94 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Witam po dłuższej nieobecności, miło tu zajrzeć. Zapewne niektórzy mnie kojarzą i pamiętają xd
Czy to przypadkiem nie Ty byłeś założycielem grupy " Bulterier " czy " Rottweiler" ,nie pamiętam dokładnie , czy Cię z kimś pomyliłem ?
"Pitbull" to się nazywało. Tak mi się zdaje.
Kruk ten sam. -
@daroo933 @huzar-shakir @ciamajda @sniki26
Dziękuję Panowie za miłe słowa Fajnie, że jednak ktoś pamięta, że kiedyś coś się grało. Powodzenia i wszystkim życzę awansu z 1 miejsc -
@cezarro Walka o pozycje to dopiero finał, teraz to awans, mniej istotne z którego miejsca.
Jasne.nie ważne jak i w jakim stylu byle do przodu.
-
Grupa G Kolejka 11
-
Grupa :regional_indicator_a: Kolejka
Wcześniejsza kolejka
-
Grupa D
-
Gr.F kolejka 12, która będzie anulowana jak zresztą i 1 kolejka:
-
@bartosz-qrek
I wciąż ten sam zajebisty awatar witaj z powrotem