Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@huzar-shakir Tu z każdym można przegrać, wygrać albo zremisować...
-
@sniki26 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@havsky , @dovco_handf może w natsępnej rundzie trafimy na siebie strasznie jestem ciekaw tej konfrontacji !!!
Najpierw trzeba awansować
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir Tu z każdym można przegrać, wygrać albo zremisować...
Niby tak,jednak czas kiedy można było się bawić taksami po malu się kończy.Ja już nie powinienem, tylko nadal mnie fantazja ponosi w tym kierunku
-
Grupa D
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać teraz zgaduj zgadula,kto czym zagra ???
Ja już wiem jak zagram:)
Jak obiecałem tak się stało.Nie powiem że przykro mi z powodu twojej porażki.Mecz wyrównany jednak "złoty gol" w 91 minucie dał sukces mojej ekipie.
Tak na farcie, ale cóż 3 pkt pojechały do Ciebie, mam 2 mecze u siebie i liczę na 6 pkt
-
@suchy998 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@sniki26 mogą iść ale na mnie niech się zatrzymają i znowu niech idą do przodu xD
jeszcze 2-3 razy takie remisy suchy 998 u siebie a zadzwonimy pod ten numer 999 w celu reanimacji !!!
-
huzar wątpisz że nie wyjdę z tej grupy !!!
W życiu nie miałem na myśli Ciebie.Ja sam się zastanawiam jak tego dokonać ,a jest ciężko -zresztą tabela nie kłamie.
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Masakra taki zrzutu mam duży monitor i nagle przed oczami takie coś no szok dla oczu !!!
Masz na myśli mój zrzut kolego? xD
Tak !!!
-
@stefan-joptwojmać Fart fartem jednak zapowiadalem że nie dam Ci ugrać wygranej.Stało się co miało się stać.Masz szansę się zrewanżować za kilka dnii