Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
-
@dovco_handf
Już prawie Cie mam emocjonujące będą ostatnie kolejki coś czuje To dla mnie przyjemniść rywalizować w tak mocnej grupie. Widze że mój przyjaciel z gry i partner z MPP rownież świetnie sobie radzą @huzar-shakir i @tristan1982 trzymam za Was kciuki, świetnie Wam idzie. Oby tak dalej. Powodzenia dla wszystkich Orłów, oraz graczy innych grup. Niech wygra najlepszy! Grupa A wygląda przerażająco, tam w sumie chyba każdy może jeszcze wygrać eliminacje. Świetny turniej -
@radek12_19 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@suchy998 Tomasz i Jibline mają w miarę bezpieczne przewagi, ale nie są pewni awansu
U nas jeszcze kilka kolejek temu Innocent Bystander był liderem z dość dużą przewagą, a teraz jest szósty, więc jeszcze nic pewnego.
W szczególności, że ja sam nie rozumiem jakim cudem mi tak dobrze idzie
-
@radek12_19 Ja chyba się zaciąłem i pięć meczy pod rząd to były 2 porażki i 3 remisy... Ale ostatnio wpadło zwycięstwo, więc mam nadzieję, że jestem odblokowany
-
@pawelzylicz mnie wpadły 2 porażki pod rząd, myślałem, że się zaciąłem a teraz mam serię 3 zwycięstw z rzędu, także życzę powodzenia, może i się odblokowałeś
-
Grupa G Kolejka 15
-
@Damiś27 spojrzysz na tabelę trio z PE na czele
-
Grupa :regional_indicator_a: Kolejka
Wcześniejsza kolejka
-
Grupa D
-
@krystian16061994 dokładnie zawodnicy dali przysłowiowo dupy