Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@sniki26
Coś Ci się chyba pomyliło kolego...
Z całym szacunkiem dla stb, bo to świetny gracz (kiedyś miałem okazje dostać od niego wskazówki dot. gry za co dziękuję) ale mistrzem świata jeszcze nie jest, choć oczywiście życzę mu by kiedyś nim został. Mogę się oczywiście mylić, bo nie gram w OSM zbyt długo, ale mój znajomy gdy zacząłem gre opowiadał mi o stb, nawet przedstawiał mi go jako wzór do naśladowania, ale o mistrzostwie świata nie wspominał, a taki fakt raczej by mu jie umknął Proszę mnie poprawić jeśli się mylę. -
@havsky said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@sniki26
Coś Ci się chyba pomyliło kolego...
Z całym szacunkiem dla stb, bo to świetny gracz (kiedyś miałem okazje dostać od niego wskazówki dot. gry za co dziękuję) ale mistrzem świata jeszcze nie jest, choć oczywiście życzę mu by kiedyś nim został. Mogę się oczywiście mylić, bo nie gram w OSM zbyt długo, ale mój znajomy gdy zacząłem gre opowiadał mi o stb, nawet przedstawiał mi go jako wzór do naśladowania, ale o mistrzostwie świata nie wspominał, a taki fakt raczej by mu jie umknął Proszę mnie poprawić jeśli się mylę.... WNT
-
To już całkiem inna bajka Ale nie mniej zasługuje na szacunek.
-
@havsky said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
To już całkiem inna bajka Ale nie mniej zasługuje na szacunek.
Tak sobie strzeliłem ;). Sam nie wiem,haha.
-
@huzar-shakir
Heheh ok poczekamy aż sam zainteresowany się wypowie -
@radek12_19
Spokojnie, jeszcze ma szanse awansować -
@toomanyways said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@daroo933 Mimo słabszego początku są jeszcze szanse na awans
Na to liczę,że awansujesz
-
@huzar-shakir No fakt nie był Mistrzem Świata troszkę mnie poniosło, bo byc może za bardzo mu kibicowałem odpdał w półfinale niestety . Ale fakt faktem że liga nostalgia to nie jego bajka i to już od dawna.
-
Grupa G Kolejka 16
-
@huzar-shakir
Tak czy inaczej 2 pkt mi dziś urwał Mecz zakończył się remisem 1:1 czym @stb411 udowodnił że nadal liczy się w walce o awans. Gratulacje dla niego i dla @Dovco_HandF który znów mi odskoczył -
@radek12_19 Uff, zwycięska bramka w 90-tej minucie, choć grałem rezerwami.
-
@havsky Ledwo dziś z botem wygrałem Boty dziś mocne taktyki ustawiły na nas, ja i tak miałem szczęście:
-
Grupa D
-
@stb411 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@havsky thx za słowa otuchy liga retro to dla mnie koszmar od samego początku gry w OSM-ie ale kiedyś tą klątwę odczaruje
Zanim to nastąpi to całkowicie wysiwiejesz bądź wylysiejesz ;), jedno z dwóch
-
Grupa H kolejka 16.