Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
I teraz po rozmowie z STB mamy jeszcze jeden problem do rozwiazanie jeśli w grupie F wszystkim odejmie się po 6 pkt czyli mają ogólnie mniej o 2 mecze w lidze niż wszyscy pozostali to z tej grupy nikt nie ma szans na awans z 6 miejsca bo ma 2 mecze mniej i to jest główny problem .Wszyscy z innych grup maja bowiem 2 mecze więcej od chłopaków z grupy F !!!
-
@łukasz-kowalski czy wypowiedź cezarro nie zasługuje na "nagrodę"?
-
@mateusz-lambert Najpierw był najazd na klub, któremu kibicuje Cezarro, który po prostu wypowiedział się, że takie wprowadzenie i zmienianie czegoś byłoby chaosem. Myślę, że Cezarro jak normalny kibic miał prawo się zdenerwować, jak najeżdżają na jego klub, którego też jestem fanem...
-
Okej wróciłem z wioski i ogarniam temat, bo mam mało czasu, wydaje mi się, że gdzieś już napisałem jak będzie liczona 6 pozycja, ale jeśli nie to najwyraźniej mi umknęło - przepraszam. Sprawa wygląda następująco. Nikt nie planował tego co wydarzyło się w na starcie MP. Prowadziłem cały turniej Pucharu ekstraklasy i ani razu taka sytuacja nie miała miejsca. Dla ścisłości. Tylko w grupie F będą anulowane 2 kolejki. Reszta grup ma komplet. Był czas na rozmowy, zgłaszanie pretensji etc. Ze wszystkich szóstych miejsc zostaną wyciągnięte średnie i 3 najlepsze wg schematu zostaną dołączone do grup półfinałowych. Jurek zajmie się robieniem tabelki w swojej grupie, odejmie się całkowicie liczbę punktów i bramki z kolejki 1 i 12. Zostaną punkty z 20 meczy i też te punkty podzielimy przez 20. W pozostałych grupach podzielimy punkty przez 22 kolejki i tak o to wyłonimy 3 najlepszych ze wszystkich 6 miejsce. Będzie to najbardziej sprawiedliwe rozwiązanie. Mecze z botami są równie ważne jaki i bez botów;)
Prowokację i dalsze tego konsekwencje traktujemy na równi także zaraz zajmę się kasacją tego co niepotrzebne!
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@damiś27 w naszej grupie mordobicie nadal trwa...
Zobacz jaką mamy silną grupę, nie dziwota. Widać po tym też, że u nas nikt punktów z botem nie zgubił - jeszcze, ale zawsze może wpaść jakiś remisik i te stracone 2 pkt mogą zaboleć w końcowym rozrachunku.
-
@stefan-joptwojmać Na pewno smutno będzie wszystkim tym którzy walczą do końca o awans,a opadną.
-
@huzar-shakir Nie mogą wszyscy awansować, prawda?
-
Grupa G Kolejka 13
-
Grupa D - u nasz zaczyna robić się ciekawie też xD
-
Gdybym miał wolnego slota to pewnie symbolicznie wszedłbym za jakiś komputer na dnie tabeli hehe
-
@kruk94 Za rok powalczysz o mistrzostwo.
-
Grupa :regional_indicator_a: Kolejka
Wcześniejsza kolejka
-
W Grupie F trzech muszkieterów wyraźnie odskoczyło od reszty stawki: