Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Karwasz Barabasz, chyba w najważniejszym meczu ligi, bo okres gorący - końcówka, nie ustawiłem składu. Miałem ciężki dzień i po pierwsze primo, zapomniałem o OSM, po drugie primo nawet nie miałem czasu na przypomnienie o nim, a po trzecie primo ultimo wkurwiony jestem poprzednimi wynikami. Punktowo wygląda to fatalnie. Niby anulowane będą wyniki innych z 1. i 12. kolejki, jednak mimo wszystko stratę mam dużą. Nic, walka do końca. Wygrać wszystkie mecze i zobaczymy, może rzutem na taśmę uda się załapać chociaż z 6.miejsca. Pozdrawiam ludzi pracy! Nie pozdrawiam nałogowców!
-
Grupa E, zwycięstwo na wyjeździe z mocnym przeciwnikiem
-
@dovco_handf
Nie strasz mnie bo ja za chwile z botem gram a ustawilem najslabszy skład licząc na siłe taksy... Troche wstyd by był jakbym przegrał Bot wyszedł przeciwko mnie 451, wiec chyba woli nie ryzykować walki i bedzie bronił miejsca w tabeli hahah -
Na szczęście się udało Gratulacje @Dovco_HandF awansu do kolejnej rundy, bo tego już nikt Ci nie odbierze Nie wiem jak cała reszta grup, ale chyba wygląda na to że jako pierwszy wywalczyłeś sobie awans. Graty!
-
Grupa G Kolejka 17
-
@huzar-shakir
A no tak, masz racje u nas symulacja poszła dzień wcześniej, ale graty za awans i tak się należą Z niecierpliwością czekam na pozostałych graczy. Mi jeszcze 1pkt brakuje by mieć pewność, więc jutro się powinno wszystko rozstrzygnąć już coraz bliżej końca... @huzar-shakir licze że w wyniku losowania trafimy do jednej grupy -
@huzar-shakir
Wierze w Ciebie jeśli utrzymam drugie miejsce to Ty musiałbyś być trzeci w swojej grupie byśmy na siebie wpadli. -
Grupa :regional_indicator_a: Kolejka
Wcześniejsza kolejka
-
@huzar-shakir @havsky Chetnie jak oczywiscie awansuje to wpadlbym do waszej grupy
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir @havsky Chetnie jak oczywiscie awansuje to wpadlbym do waszej grupy
Niekoniecznie.Ja mam inne plany.
-
@huzar-shakir malo mnie obchodza
-
@huzar-shakir haha pragnienia ? w tej grze takie slowo nie ma prawa bytu ja mam co najwyzej chec lub plan zwal jak zwal
-
Przypominam, że w grupie F tabela zostanie zweryfikowana na koniec i zostaną odjęte z tabeli wszystkim mecze z kolejki nr 1 i kolejki nr 12. A tak to wygląda w rundzie 18 na teraz: