Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
ja też mogę być modkiem
-
Grupa G Kolejka 20
-
ja awansuje dalej a możliwe to mogę ligę kontynuować
-
Grupa D 20/22 - pierwsza czworka już awans ma została w ostatnich 2 meczach walka o te 5 miejsce
-
@stefan-joptwojmać jutro,zwycięzca meczu między nami prawdopodobnie zapewni sobie awans do kolejnej rundy.powodzenia.
-
Ostatnie akordy w grupie F.
-
Grupa :regional_indicator_a: Kolejka
Wcześniejsza kolejka
Gratulację awansu @Łukasz-Kowalski
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać jutro,zwycięzca meczu między nami prawdopodobnie zapewni sobie awans do kolejnej rundy.powodzenia.
Zobaczymy. Mega ważne pojedynki orły rozegrają ze sobą. W 21 kolejce Damiś zagra z Łukaszem, a w 22 kolejce huzar z Damiś;)
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@damiś27 przecież Sochaczew też ma awans...
Niekoniecznie.Awansuje "5" Plus 3 z najlepszych szóstych miejsc.Więc ???
-
@stefan-joptwojmać wiemy,terminarz przejrzany.tylko , że jest to impreza indywidualistów? Nikt z orłów (choć ciężko w to uwierzyć ) sobie w IMP nie pomaga.Inaczej dawno mielibyśmy całą trójką awans zapewniony.A tak dupa .
-
@daroo933 Wyjaśnię:
- Trzeba patrzeć na terminarz i tabele (liczyć dla każdego najlepszy i najgorszy scenariusz)
- Nie wolno liczyć tylko z tabeli, bo w przyszłości może się okazać że komuś wypadła najlepsza lub najgorsza opcja lub inna
- Trzeba liczyć dla 5 najlepszych z każdej grupy. Osoba z 6 miejsca nie ma pewnego awansu.
-
@stefan-joptwojmać wiemy,terminarz przejrzany.tylko , że jest to impreza indywidualistów? Nikt z orłów (choć ciężko w to uwierzyć ) sobie w IMP nie pomaga.Inaczej dawno mielibyśmy całą trójką awans zapewniony.A tak dupa .
Nic nie sugeruję, bo przecież poza Łukaszem to Ty i Damiś będziecie rozdawać karty w ostatniej kolejce i jakkolwiek na to patrzeć to raczej ktoś z was odbierze sobie awans.
-
@stefan-joptwojmać i tak i nie.jutrzejsze kolejka będzie o być albo nie być dla mnie.jak nie wygram to mogę spokojnie skończyć urlop
-
@stefan-joptwojmać i tak i nie.jutrzejsze kolejka będzie o być albo nie być dla mnie.jak nie wygram to mogę spokojnie skończyć urlop
Jest jeszcze walka o 6 miejsce także spoko:P
-
@stefan-joptwojmać patrząc na pkt.zdobyte przez 6ste miejsca w innych grupach to chyba niema .