Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@mati-colchoner said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Group C complete!
W Grupie C dzielili i rządzili wychowankowie PAM, którzy zajęli dwa pierwsze miejsca :clap_tone1:
Ogromne brawa i gratulacje za awans dla was: @pabloo998 i @gabkazmc.
-
@Dovco_HandF teraz ich czeka prawdziwy test:)
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Wyniki końcowe w Grupie I
Dziękuję wszystkim za wspólną grę i emocje do końca . Gratulacje dla tych którzy awansowali , pozostałym życzę więcej szczęścia w przyszłych rozgrywkach .
W Grupie I @Farba101 z PAM pokazał klasę i pewnie wywalczył awans do półfinału z 4 miejsca.
Bardzo bliski awansu jest kolejny wychowanek Polskiej Akademii Menadżerów: @LookPicture
Gratulacje panowie!
-
Sezon dobiega końca:)
-
@stefan-joptwojmać Każdy kiedyś był żółtodziobem. Teraz będzie im trudniej. Już doświadczeni menadżerowie nie będą ich lekceważyć .
-
@dovco_handf ja nadal jestem ogórek xD
-
Też dostałem 8 monet
Żadnej premium za awans -
@dovco_handf Doświadczeni menadżerowie nie mogą już lekceważyć nawet botów
-
@stefan-joptwojmać No to jak masz taka mega skuteczna taktyke to czego do ostatniej kolejki awans miales niepewny ?
-
@stefan-joptwojmać Przed ruszeniem turnieju padaly deklaracje ze ogorkow pelno , chlopcy do bicia , wszystkie ogorki nie awansuja PAM to amatorzy itd ... Ta gra przewrotna jednak jest
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
W Grupie I @Farba101 z PAM pokazał klasę i pewnie wywalczył awans do półfinału z 4 miejsca.
Bardzo bliski awansu jest kolejny wychowanek Polskiej Akademii Menadżerów: @LookPicture
Faktycznie ,oni obaj spisali się bardzo dobrze :clap_tone3: Świetnie ich wyszkoliłeś :thumbsup_tone2:
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać Przed ruszeniem turnieju padaly deklaracje ze ogorkow pelno , chlopcy do bicia , wszystkie ogorki nie awansuja PAM to amatorzy itd ... Ta gra przewrotna jednak jest
Jednak ogórek ogórkowi nie równy , są ogórki większe i mniejsze
-
@pawelzylicz Dawaj do kolegów z grupy PAM, będzie nas więcej .
-
@dovco_handf Na razie 4 miejsce z 3 punktową przewagą nad szóstym, nie powinno być źle Także 3 punktowa strata do lidera
-
@pawelzylicz Będzie dobra ogórkówa jak tyle ogórków awansuje
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@pawelzylicz Będzie dobra ogórkówa jak tyle ogórków awansuje
Awansowalem do rangi amatora
-
@dovco_handf Dla mnie znalazłoby się miejsce?