Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@stefan-joptwojmać Przed ruszeniem turnieju padaly deklaracje ze ogorkow pelno , chlopcy do bicia , wszystkie ogorki nie awansuja PAM to amatorzy itd ... Ta gra przewrotna jednak jest
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
W Grupie I @Farba101 z PAM pokazał klasę i pewnie wywalczył awans do półfinału z 4 miejsca.
Bardzo bliski awansu jest kolejny wychowanek Polskiej Akademii Menadżerów: @LookPicture
Faktycznie ,oni obaj spisali się bardzo dobrze :clap_tone3: Świetnie ich wyszkoliłeś :thumbsup_tone2:
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać Przed ruszeniem turnieju padaly deklaracje ze ogorkow pelno , chlopcy do bicia , wszystkie ogorki nie awansuja PAM to amatorzy itd ... Ta gra przewrotna jednak jest
Jednak ogórek ogórkowi nie równy , są ogórki większe i mniejsze
-
@pawelzylicz Dawaj do kolegów z grupy PAM, będzie nas więcej .
-
@dovco_handf Na razie 4 miejsce z 3 punktową przewagą nad szóstym, nie powinno być źle Także 3 punktowa strata do lidera
-
@pawelzylicz Będzie dobra ogórkówa jak tyle ogórków awansuje
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@pawelzylicz Będzie dobra ogórkówa jak tyle ogórków awansuje
Awansowalem do rangi amatora
-
@dovco_handf Dla mnie znalazłoby się miejsce?
-
Patrząc po grupach już widać pewne zaskoczenia. Pojawiają się nowe twarze które potrafią grać z najlepszymi i wygrywać.
-
@toomanyways ciekawe co pokaża w normalnej lidze gdzie trzeba budować skład. To pokazuje jakim menadżerem jesteś. W retro masz już składy full wypas
-
@toomanyways
ja nie wiem nadal jakim cudem mam już awans
będe tym ogórkiem do lania dla każdego -
a są już wybrani moderatorzy lig ? bo moge swoja grupe przedłożyć na półfinał jakby co
-
@pepguardiola-fcb said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Zapraszam na priv. Akademia jest otwarta zawsze dla potrzebujących.
-
@huzar-shakir co ty teraz wypominasz mi, że odpuściłem twoja lige bo potrzebowałem slota na turniej?
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@pepguardiola-fcb said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Zapraszam na priv. Akademia jest otwarta zawsze dla potrzebujących.
Mogę też dołączyć?
-
Cel minimum, tj. awans do półfinału wykonany Co więcej się uda osiągnąć to na plus