Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Poproszę jeszcze statystyki meczu i będziemy weryfikować mecze.
-
@marcin657827 trzymaj na półfinał
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Cezarro @kazuio i reszta fachowców którzy sądzili iż podłoże się @Damiś27(notabene koledze z grupy przecież ) wszyscy Wy możecie mnie pocałować głęboko w D*** za przeproszeniem oczywiście !!!
Nie wiem co chcesz ode mnie ,śniegowy kolego , niby kiedy pisałem że chcesz się komuś podłożyć ??? To twoja sprawa jak grasz i co robisz , nic mnie to nie obchodzi. A w d.. to ty możesz mnie pocałować ,tylko najpierw sobie mordę dobrze umyj.
-
@stefan-joptwojmać - jeżeli się potwierdzi oddanie to powinien być walkower, a nawet tak jak w MŚ dyskwalifikacja - nie może dochodzić do oddawania meczów w takich turniejach
-
Grupa D - KONIEC
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cogito miałeś nosa żeby go szpiegowac.. @Stefan-Joptwojmać przecież widać że to oddanie ewidentnie.
Chcę mieć czarno na białym. Chcę też by @chmura87 i @RTS1910_FCS się wypowiedzieli w tej sprawie!
-
@stefan-joptwojmać powiedzą, że nie oddali uwierzysz w to? o ile dobrze kojarzę to grają w jednej grupie więc to oczywiste
-
GR.A.
Pierwsza piątka,brawo dla wszystkich.Ta liga była niezwykle zacięta,gdy myślałeś ze masz takse nie do zatrzymania -to w nast. Spotkaniu okazywało się co innego.Mega poziom i os. Dla mnie to sukces ,nigdy nie mogłem wyjść z pierwszej fazy.A tymczasem gram dalej. -
@ac-bubol co racja to racja ale wielkiej różnicy w wartości kadry towarzyskimi nie zrobisz po za tym nie opłaca się grać więcej niz 3,4 w czasie jednej kolejki.Ale masz racje że można wydać sporo monet.Należałoby grać bez towarzyskich też zresztą już to gdzieś przerabialiśmy. Co nie zmienia faktu że w retro liczy się taktyka w mniejszym stopniu inne sprawy.
-
@stefan-joptwojmać powiedzą, że nie oddali uwierzysz w to? o ile dobrze kojarzę to grają w jednej grupie więc to oczywiste
Mnie interesują statystki. Chcę zobaczyć statystyki by zweryfikować wyniki i odebrać im argumenty.
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Cezarro @kazuio i reszta fachowców którzy sądzili iż podłoże się @Damiś27(notabene koledze z grupy przecież ) wszyscy Wy możecie mnie pocałować głęboko w D*** za przeproszeniem oczywiście !!!
Nie wiem co chcesz ode mnie ,śniegowy kolego , niby kiedy pisałem że chcesz się komuś podłożyć ??? To twoja sprawa jak grasz i co robisz , nic mnie to nie obchodzi. A w d.. to ty możesz mnie pocałować ,tylko najpierw sobie mordę dobrze umyj.
@AC-Bubol coś mi z @Kazuio sugerowali .Nastąpił błąd w sztuce czytania.Net szwankuje dziś jak diabli.Przepraszam iż wychwycilem i Ciebie .A więc PrZePRaZaM ;).
A z tą morda udam że tego nie widziałem śniegowy kolezko.
-
Grupa :regional_indicator_a: Kolejka - KONIEC
Wcześniejsza kolejka
Gratulację dla graczy którzy awansowali @Łukasz-Kowalski @Kazuio @Stefan-Joptwojmać @Sochaczew86 @The-Special-Mourinho-64
Gracze co nie udało im się awansować - @Damiś27 @huzar-shakir @Szeregowiec @Capler @Sebastian2416 @KrzysiekKL - może wszyscy spróbujemy za rok i lepiej pójdzie -
A może jednak zagrali fair...po co się spinasz Nie każdy zagra jak ja .Do końca
-
nic nie sugerowałem sam napisałeś że odpadłeś a twój mecz będzie decydował o czyimś awansie, więc życzyłem ci wygranej na pożegnanie, nawet nie wiedziałem z kim grasz w ostatniej kolejce
jak bym uważał że jesteś kombinator to by nie grał w twoich ligach
a z drugiej strony to właśnie dlatego rzadko pisze na forum bo co by człowiek nie napisał to zawsze znajdzie się ktoś kto to opacznie zinterpretuje i dorobi do twojego wpisu teorie spiskową -
@stefan-joptwojmać oto statystyki
-
No to mamy czarno na białym. Wynik zostanie zweryfikowany. Więcej informacji wkrótce.