Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@stefan-joptwojmać No właśnie o to chodzi. To był ostatni mecz. Ja wstawiłem wszystkich najmocniejszych i już nie patrzyłem na ich zmęczenie bo 3 kontuzje by mnie tylko mogły śmieszyć... Nawet gdybym grał z botem to bym najmocniejszych wystawił...
-
@radek12_19 cudowna taksa
-
@pawelzylicz nadal uważam chłopie że nic nikomu do tego jak gram.chociaż mnie ta sytuacja nie dotyczy ale takie mam zdanie.Jeśli chodzi o sklad to u mnie niektórzy gracze z mniejszymi skillami grali lepiej i mieli wyższe noty od tych z wiekszymi.także ja jestem menadżerem swojego zespołu i ja decyduje jak i kim mam grać.
-
Jak tam klasyfikacja 6 miejsc? XD
-
@huzar-shakir grałem podstawową 11-ką, cały mecz w przewadze, byłbym bardziej wściekły, gdyby to było w trakcie ligi.
-
@toomanyways said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Jak tam klasyfikacja 6 miejsc? XD
Najpierw wypowiedz się na forum Polskiego Personelu, bo muszę wiedzieć, jak tabelkę zrobić i kogo liczyć.
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Cezarro @kazuio i reszta fachowców którzy sądzili iż podłoże się @Damiś27(notabene koledze z grupy przecież ) wszyscy Wy możecie mnie pocałować głęboko w D*** za przeproszeniem oczywiście !!!
Nie wiem co chcesz ode mnie ,śniegowy kolego , niby kiedy pisałem że chcesz się komuś podłożyć ??? To twoja sprawa jak grasz i co robisz , nic mnie to nie obchodzi. A w d.. to ty możesz mnie pocałować ,tylko najpierw sobie mordę dobrze umyj.
@AC-Bubol coś mi z @Kazuio sugerowali .Nastąpił błąd w sztuce czytania.Net szwankuje dziś jak diabli.Przepraszam iż wychwycilem i Ciebie .A więc PrZePRaZaM ;).
A z tą morda udam że tego nie widziałem śniegowy kolezko.
Spoko ,nie było tematu ,zapominamy o tym nieporozumieniu :zipper_mouth:
-
-
Prosiłbym też by zgłosić raport oszustwa na ich meczu(wystarczy na jednego napisać i podać dowody z opisem - SS mamy na forum). W takim wypadku obaj zostaną zawieszeni na tydzień.
-
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Prosiłbym też by zgłosić raport oszustwa na ich meczu(wystarczy na jednego napisać i podać dowody z opisem - SS mamy na forum). W takim wypadku obaj zostaną zawieszeni na tydzień.
Trochę głupio wyszło - mogłem tego nie wstawiać. Chłopaki fajnie grali a teraz dyskwalifikacja ... Chyba przestanę się bawić w detektywa.
-
@stefan-joptwojmać Jak mieć pecha to na całego Gratuluję wszystkim co awansowali
-
@cogito said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Trochę głupio wyszło - mogłem tego nie wstawiać. Chłopaki fajnie grali a teraz dyskwalifikacja ... Chyba przestanę się bawić w detektywa.
Fajnie grali, ale oszukiwali, musi to być napiętnowane. Jak nie wpłynie raport z oszustwa to sprawy nie będzie poza konsekwencjami z MP.
-
@cogito Dobrze że zgłosiłeś. Takie rzeczy muszą być zgłaszane. Ja osobiście nie chciałbym takiego awansu. Że ktoś mi oddaje (bym nawet prosił o zmianę taktyki i składu na normalną). Jest to nie zgodne z zasadami i nie fer wobec innych graczy. - fair play
-
@damiś27 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać Jak mieć pecha to na całego Gratuluję wszystkim co awansowali
Jakiego pecha. Odpadles i tyle.Podobnie i ja.Cóż zrobić Za rok powalczymy ...
Mogłem i Ci pomóc w awansie.Przecież gramy w jednej grupie.Jednak to jest to co odróżnia grających fair play menago od innych ,którzy tego nie robią.