Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@radek12_19 Damiś i Szeregowiec, mieli po 9
-
@dovco_handf Dziękuję, zobaczymy co pokaże druga runda, sam jestem zaskoczony
-
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@radek12_19 nie tym razem
-
Tomasz Kmitt też miał 9 i jako jedyny przeszedł do półfinału
-
@pawelzylicz Jest paru menago, którzy mają po 9, to był max w 1 rundzie. Najlepiej wygląda @sniki26 , 1 miejsce - 0 porażek i 9 remisów, bezkompromisowy menago, szacun dla niego.
-
@huzar-shakir miałem tylko 4
-
W Gr. E mamy znowu aż dwie nowe/stare gwiazdy z PAM: to stara wyga @maloba i nowa wyga @Vip3r94. Gratulacje!
Natomiast w grupie B na pudle znalazł się @adamgotic z Polskiej Akademii Menadżerów.
I dodajmy do tego jeszcze @LookPicture, jako drugiego z trzech LL awansującego do półfinału.
Pięknie .
Pokazaliśmy, że jesteśmy i ciężko pracujemy nad ustawieniami i taktykami. I będziemy walczyć dalej...o finał w Pokemonach :ok_hand_tone1:. -
@radek12_19 ja też 4 .za to dwa razy więcej porażek
-
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Też inaczej nie widzę + Tomasz Kmitt .
-
@dovco_handf Trochę tych z PAM awansowało
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
W Gr. E mamy znowu aż dwie nowe/stare gwiazdy z PAM: to stara wyga @maloba i nowa wyga @Vip3r94. Gratulacje!
Natomiast w grupie B na pudle znalazł się @adamgotic z Polskiej Akademii Menadżerów.
I dodajmy do tego jeszcze @LookPicture, jako drugiego z trzech LL awansującego do półfinału.
Pięknie .
Pokazaliśmy, że jesteśmy i ciężko pracujemy nad ustawieniami i taktykami. I będziemy walczyć dalej...o finał w Pokemonach :ok_hand_tone1:.@Vip3r94 ??? Jurek.Albo mnie pamięć zawodzi albo i nie.Jednak wydaje mi się że to były "Młody Wilk", solidny prezentujący dobry poziom menago.Tyle że nieco zapomniany.
-
@huzar-shakir Poważniej pisząc, udało mi się zniwelować remisowanie, co pozwoliło awansować.
-
-
@radek12_19 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@pawelzylicz Jest paru menago, którzy mają po 9, to był max w 1 rundzie. Najlepiej wygląda @sniki26 , 1 miejsce - 0 porażek i 9 remisów, bezkompromisowy menago, szacun dla niego.
@sniki26 bez dwóch zdań dostanie laurkę MVP 1 rundy MP 2017 :clap_tone1:. Gratulacje za piękne osiągnięcie - cała liga bez porażki!
-
@dovco_handf @sniki26 chciał po prostu 2 w 1 - wygrać grupę i dostać nagrodę za króla remisów
-
@Cezarro Będziesz ze mną w grupie Na to liczyłem
-
@radek12_19 nie grasz z Jerzym w grupie znowu...ale peszek
-
@huzar-shakir chciałem, lipa
-
@huzar-shakir czekaj, zagram w finale
-
Przez te remisy też odpadłem Za dużo ich było
Mnie cieszy awans @LookPicture wiele razy ze sobą graliśmy w ligach, ale nie tylko z nim.
@Vip3r94 chyba był też przez trochę w PSG (teraz PW) @ToomAnyWays ?
Cieszy mnie też że wiele osób które ze mną grały i co mam z nimi dobry kontakt awansowali dalej. Powodzenia