Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro Postaram się urwać jakiś punkt z Tobą w meczu Od ostatniej ligi trochę się nauczyłem
Zauważyłem , dobrze Ci szło w 1 rundzie :thumbsup_tone3: Teraz to Ty będziesz faworytem w meczach ze mną .
-
Jako ciekawostkę zobaczmy zestawienie grup półfinałowych z ubiegłorocznych rozgrywek oraz obecnych. Od razu widać że pojawiło się nam sporo nowych "twarzy" w tej grze i wiele nowych talentów . Dzięki temu tegoroczne Mistrzostwa będą zapewne bardzo ciekawe , nie obędzie się też pewnie bez kilku niespodzianek :thinking:
2016
2017
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@radek12_19 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@pawelzylicz Jest paru menago, którzy mają po 9, to był max w 1 rundzie. Najlepiej wygląda @sniki26 , 1 miejsce - 0 porażek i 9 remisów, bezkompromisowy menago, szacun dla niego.
@sniki26 bez dwóch zdań dostanie laurkę MVP 1 rundy MP 2017 :clap_tone1:. Gratulacje za piękne osiągnięcie - cała liga bez porażki!
Dzięki bardzo znowu się udało nie przegrać w lidze ,gratulacje dla awansujących i Łukasz no znowu razem jak w MPP ,to samo się zapowiada,będzie walka.Powodzenia dla wszystkich.
-
@jibline said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Rusewicz gdyby nie remis w ostatniej kolejce z botem byłbym w grupie M, a tak to....
Hmm no cóż... jak się uczyć to od najlepszych .
Chyba wróciła do myśl z początku Mistrzostw... żeby wygrać chociaż jeden meczNie ma co się załamywać trzeba walczyć o swoje!
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@jibline said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Rusewicz gdyby nie remis w ostatniej kolejce z botem byłbym w grupie M, a tak to....
Hmm no cóż... jak się uczyć to od najlepszych .
Chyba wróciła do myśl z początku Mistrzostw... żeby wygrać chociaż jeden meczNie ma co się załamywać trzeba walczyć o swoje!
Na pewno się nie załamuję, będę walczył do końca, ale jednak wyzwanie jest duże.
Chociaż z drugiej strony w pierwszej rundzie jak zobaczyłem grupę miałem podobne wątpliwości, a wcale nie poszło tak źle. -
Nue zgadzam sie na dyskwalifikacje !!!! Ja o niczyjniczym nie wiedzialem !!! Wchodze na osm raz dziennie albo i nie... Na forum nie udzielam sie i privy tez rzadko pisze !!!! Moge podac swoje haslo i sobie posprawdzajcie co chcecie !!!!!
-
Zajebiscie zostalem zalatwiony. . . . . .
-
@stefan-joptwojmać czlowieku jaja sobie robisz ??
-
@stefan-joptwojmać na priv masz moje haslo i sobienzobacz k.. I prosze mnue o przeproszenie nan.. Bez podstawnue zostalem zdyskwlifikowany !!!!!
-
I jak chcesz sie zawiesic to sam sie zawies ale na drzewie
-
Wydaje mi sie ze warto najpierw zapytac obydwu Panow o sytuacje jaka zaistniala co maja do powiedzenia zanim sie blokuje i oczernia Publicznie . To jest gra ok ale w zyciu codziennym na to jest paragraf ... Absolutnie ich nie bronie bo dowody sa niepodwazalne , ale tak jak bylo poruszone wyzej RTS mogl nie wiedziec .
Jesli Chmura zrobil to podstepem probujac pomoc koledze ktory nie byl swiadomy powinien zostac zdyskwalifikowany na duzo wiecej niz 7 dni a RTS Przywrocony do gry . Druga sprawa powinno to dac do myslenia organizatorom jak rozwiazac sprawe zeby takich sytuacji uniknac !!! Rokt temu w tym roku a i za rok , dwa , trzy bedzie to samo .