Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@suchy998 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@marcin657827 z tych cos awansowali z naszej grupy ja dostane najgorsze lanie bo słaby menadzer ze mnie xD
Bez jaj. Słabym menago to jestem ja.Ostatnio uświadamiać muszę sobie to co rok podczas IMP i MPP
-
@huzar-shakir
Jesteś dobrym graczem,szczęścia ci zabrakło po prostu i przesuniecia kilku suwaków.Tak jak mi by zakończyć lige na lepszej pozycji -
Grupa m to ruszy dziś @mihau1878 ?
-
@sochaczew86 właśnie teraz zakładam
-
@mihau1878 Dawaj ziomuś,bo spać musze iść.W szwecji siedze i ostro tu zapierdzielam od rana do zmierzchu na mą cudowną córe,i zregenerować się muszę do rana
-
@łukasz-kowalski said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@sniki26 @tristan1982 @Jibline @Przemek-Kaszti @klosek @radek12_19 @bylus22 @PiteRio @The-Special-Mourinho-64 @Rhett1 @ToomAnyWays
Panowie liga zostanie założona o 21:30
Dopiero jak robiłem odnośniki, zobaczyłem jaki to jest mocny półfinał... w życiu nie dam rady wytypować 4 do awansu
P O T Ę Ż N Y półfinał powodzenia wszystkim
-
@sochaczew86 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir
Jesteś dobrym graczem,szczęścia ci zabrakło po prostu i przesuniecia kilku suwaków.Tak jak mi by zakończyć lige na lepszej pozycjiBardziej zgubiła mnie własna głupota. Z tym nie wygrasz
-
@radek12_19 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cogito 2x punkty mi urwałeś, zapamiętam to
nie 2 x urwałem Ci punkty tylko 2 x skopałem Ci 4 litery i to jeszcze z czerwoną kartką w 1 minucie - wstydź się
-
mój nowy cel zeby nie zająć ostatniego miejsca w lidze xD
-
@sochaczew86
Grupa M założona, zaproszenia wysłane -
@łukasz-kowalski Ja jestem bardzo zadowolony z grupy!!!! Jest piekielnie mocna i to jest piękne - o awans będzie BARDZO trudno, ale rywalizować z Wami i przegrać to jak wygrać!!!!
Powodzenia wszystkim półfinalistom!!!!!
-
Grupa K o której miała byc zakładana ? wiem ze coś było piszane o ktorej ale nie mogę znaleśc tego
-
@dovco_handf uprzedzanie coś Ci nie wychodzi jest po 21:30 Jurek .
-
@suchy998 Otwarta, wysyłam zaproszenia, cierpliwości i bez nerwów, dopiero wróciłem z pracy...
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@suchy998 Otwarta, wysyłam zaproszenia, cierpliwości i bez nerwów, dopiero wróciłem z pracy...
żartuje przecież mamy czas
-
@dovco_handf trzeba było uprzedzać po między 21:30 a 22:00 i by nerwów nie było