Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@huzar-shakir Niezale偶nie jaka grupa nic nie ma za darmo, nawet kopa w cztery litery
-
@radek12_19 Widzisz,nie ograsz mnie w kolejnej rundzie.Pozosta艂a ci szansa na pokonanie mnie w mojej w艂asnej lidze
-
@mateusz-lambert kto艣 musi, ale mam nadziej臋 偶e nie ja.
-
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Cezarro B臋dziesz ze mn膮 w grupie Na to liczy艂em
No to pogramy razem ,ale na 偶adne punkty w meczach ze mn膮 nie licz
-
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro Postaram si臋 urwa膰 jaki艣 punkt z Tob膮 w meczu Od ostatniej ligi troch臋 si臋 nauczy艂em
Zauwa偶y艂em , dobrze Ci sz艂o w 1 rundzie :thumbsup_tone3: Teraz to Ty b臋dziesz faworytem w meczach ze mn膮 .
-
Jako ciekawostk臋 zobaczmy zestawienie grup p贸艂fina艂owych z ubieg艂orocznych rozgrywek oraz obecnych. Od razu wida膰 偶e pojawi艂o si臋 nam sporo nowych "twarzy" w tej grze i wiele nowych talent贸w . Dzi臋ki temu tegoroczne Mistrzostwa b臋d膮 zapewne bardzo ciekawe , nie ob臋dzie si臋 te偶 pewnie bez kilku niespodzianek :thinking:
2016
2017
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@radek12_19 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@pawelzylicz Jest paru menago, kt贸rzy maj膮 po 9, to by艂 max w 1 rundzie. Najlepiej wygl膮da @sniki26 , 1 miejsce - 0 pora偶ek i 9 remis贸w, bezkompromisowy menago, szacun dla niego.
@sniki26 bez dw贸ch zda艅 dostanie laurk臋 MVP 1 rundy MP 2017 :clap_tone1:. Gratulacje za pi臋kne osi膮gni臋cie - ca艂a liga bez pora偶ki!
Dzi臋ki bardzo znowu si臋 uda艂o nie przegra膰 w lidze ,gratulacje dla awansuj膮cych i 艁ukasz no znowu razem jak w MPP ,to samo si臋 zapowiada,b臋dzie walka.Powodzenia dla wszystkich.
-
@jibline said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Rusewicz gdyby nie remis w ostatniej kolejce z botem by艂bym w grupie M, a tak to....
Hmm no c贸偶... jak si臋 uczy膰 to od najlepszych .
Chyba wr贸ci艂a do my艣l z pocz膮tku Mistrzostw... 偶eby wygra膰 chocia偶 jeden meczNie ma co si臋 za艂amywa膰 trzeba walczy膰 o swoje!
-
@stefan-joptwojma膰 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@jibline said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Rusewicz gdyby nie remis w ostatniej kolejce z botem by艂bym w grupie M, a tak to....
Hmm no c贸偶... jak si臋 uczy膰 to od najlepszych .
Chyba wr贸ci艂a do my艣l z pocz膮tku Mistrzostw... 偶eby wygra膰 chocia偶 jeden meczNie ma co si臋 za艂amywa膰 trzeba walczy膰 o swoje!
Na pewno si臋 nie za艂amuj臋, b臋d臋 walczy艂 do ko艅ca, ale jednak wyzwanie jest du偶e.
Chocia偶 z drugiej strony w pierwszej rundzie jak zobaczy艂em grup臋 mia艂em podobne w膮tpliwo艣ci, a wcale nie posz艂o tak 藕le. -
Nue zgadzam sie na dyskwalifikacje !!!! Ja o niczyjniczym nie wiedzialem !!! Wchodze na osm raz dziennie albo i nie... Na forum nie udzielam sie i privy tez rzadko pisze !!!! Moge podac swoje haslo i sobie posprawdzajcie co chcecie !!!!!
-
Zajebiscie zostalem zalatwiony. . . . . .
-
@stefan-joptwojma膰 czlowieku jaja sobie robisz ??
-
@stefan-joptwojma膰 na priv masz moje haslo i sobienzobacz k.. I prosze mnue o przeproszenie nan.. Bez podstawnue zostalem zdyskwlifikowany !!!!!
-
I jak chcesz sie zawiesic to sam sie zawies ale na drzewie