Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@jibline said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Rusewicz gdyby nie remis w ostatniej kolejce z botem byłbym w grupie M, a tak to....
Hmm no cóż... jak się uczyć to od najlepszych .
Chyba wróciła do myśl z początku Mistrzostw... żeby wygrać chociaż jeden meczNie ma co się załamywać trzeba walczyć o swoje!
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@jibline said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Rusewicz gdyby nie remis w ostatniej kolejce z botem byłbym w grupie M, a tak to....
Hmm no cóż... jak się uczyć to od najlepszych .
Chyba wróciła do myśl z początku Mistrzostw... żeby wygrać chociaż jeden meczNie ma co się załamywać trzeba walczyć o swoje!
Na pewno się nie załamuję, będę walczył do końca, ale jednak wyzwanie jest duże.
Chociaż z drugiej strony w pierwszej rundzie jak zobaczyłem grupę miałem podobne wątpliwości, a wcale nie poszło tak źle. -
Nue zgadzam sie na dyskwalifikacje !!!! Ja o niczyjniczym nie wiedzialem !!! Wchodze na osm raz dziennie albo i nie... Na forum nie udzielam sie i privy tez rzadko pisze !!!! Moge podac swoje haslo i sobie posprawdzajcie co chcecie !!!!!
-
Zajebiscie zostalem zalatwiony. . . . . .
-
@stefan-joptwojmać czlowieku jaja sobie robisz ??
-
@stefan-joptwojmać na priv masz moje haslo i sobienzobacz k.. I prosze mnue o przeproszenie nan.. Bez podstawnue zostalem zdyskwlifikowany !!!!!
-
I jak chcesz sie zawiesic to sam sie zawies ale na drzewie
-
Wydaje mi sie ze warto najpierw zapytac obydwu Panow o sytuacje jaka zaistniala co maja do powiedzenia zanim sie blokuje i oczernia Publicznie . To jest gra ok ale w zyciu codziennym na to jest paragraf ... Absolutnie ich nie bronie bo dowody sa niepodwazalne , ale tak jak bylo poruszone wyzej RTS mogl nie wiedziec .
Jesli Chmura zrobil to podstepem probujac pomoc koledze ktory nie byl swiadomy powinien zostac zdyskwalifikowany na duzo wiecej niz 7 dni a RTS Przywrocony do gry . Druga sprawa powinno to dac do myslenia organizatorom jak rozwiazac sprawe zeby takich sytuacji uniknac !!! Rokt temu w tym roku a i za rok , dwa , trzy bedzie to samo . -
Kiedy startują półfinały ?
-
-
no Panowie.... czy mozna na aplikacji usunac wiadomosci wybrane np miedzy mna a kims innym? czy tylko cala konwersacje da sie usunac? czemu nie sprawdziliscie tego? tylko od razu poblokowaliscie........ zbyt pochopna decyzja... nie pozdrawiam.
-
@daroo933 da sie usunac wybrane wiadomosci przykladowo miedzy rts a chmura? czy cala konwersacje? jezeli jest konwersacja miedzy nimi to raczej nic nie usunie....... a nawet nie sprawdzili tego tylko zablokowali.... a widzialem wiadomosci.... niestety chmura odwalil trzeba przyznac... rts praktycznie w ogole nie wchodzi na priv.... napisze mu sie cos to trzeba dluuugo czekac zanim odp.. w tym przypadku pewnie bylo podobnie.... wiadomosci mial 2 albo 3 dni temu od chmury... dzis dopiero mu odpisal.... SŁABO....
-
To z tego co pisaliście chmura sam z siebie się podłożył koledze a ten nic nic wiedział, ale wiedzieli obaj że za takie zachowanie w MP jest kara i że to jest zabronione bo ewidentnie się kolega chmura podłożył z taka taksą i ustawieniem.
Więc kolega RTS1910 FCS ,co nie wysyłal szpiega tego dnia nie widział ustawienia przeciwnika, powinnien sam z siebie pisać do niego zwłaszcza że to koledzy z jednej grupy i wiedzieli że takie coś co istawia chmura w danej chwili nie przejdzie w tych mistrzostwach i koniec i taki priv zachować, to oczywiście tylko przykład można był sprawę poruszyć na forum np.słuchajcie kolega ma takie ustawiemnie , ja chcę grać normalnie i już w tedy by było widac że ktoś chciał to zmienić i takie tłumaczenie to rozumię a teraz jak się mleko wylało to można sobie wypisywac co się chce.RTS1910 FCS powinieneś podziękować koledze bo w sumie to on was oby jeśli sam zdecydował że tak zagra umoczył takim zagraniem ,nie wiem co chciał tym osiągmąć ,musisz już sam jego zapytać .