Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Wydaje mi sie ze warto najpierw zapytac obydwu Panow o sytuacje jaka zaistniala co maja do powiedzenia zanim sie blokuje i oczernia Publicznie . To jest gra ok ale w zyciu codziennym na to jest paragraf ... Absolutnie ich nie bronie bo dowody sa niepodwazalne , ale tak jak bylo poruszone wyzej RTS mogl nie wiedziec .
Jesli Chmura zrobil to podstepem probujac pomoc koledze ktory nie byl swiadomy powinien zostac zdyskwalifikowany na duzo wiecej niz 7 dni a RTS Przywrocony do gry . Druga sprawa powinno to dac do myslenia organizatorom jak rozwiazac sprawe zeby takich sytuacji uniknac !!! Rokt temu w tym roku a i za rok , dwa , trzy bedzie to samo . -
Kiedy startują półfinały ?
-
-
no Panowie.... czy mozna na aplikacji usunac wiadomosci wybrane np miedzy mna a kims innym? czy tylko cala konwersacje da sie usunac? czemu nie sprawdziliscie tego? tylko od razu poblokowaliscie........ zbyt pochopna decyzja... nie pozdrawiam.
-
@daroo933 da sie usunac wybrane wiadomosci przykladowo miedzy rts a chmura? czy cala konwersacje? jezeli jest konwersacja miedzy nimi to raczej nic nie usunie....... a nawet nie sprawdzili tego tylko zablokowali.... a widzialem wiadomosci.... niestety chmura odwalil trzeba przyznac... rts praktycznie w ogole nie wchodzi na priv.... napisze mu sie cos to trzeba dluuugo czekac zanim odp.. w tym przypadku pewnie bylo podobnie.... wiadomosci mial 2 albo 3 dni temu od chmury... dzis dopiero mu odpisal.... SŁABO....
-
To z tego co pisaliście chmura sam z siebie się podłożył koledze a ten nic nic wiedział, ale wiedzieli obaj że za takie zachowanie w MP jest kara i że to jest zabronione bo ewidentnie się kolega chmura podłożył z taka taksą i ustawieniem.
Więc kolega RTS1910 FCS ,co nie wysyłal szpiega tego dnia nie widział ustawienia przeciwnika, powinnien sam z siebie pisać do niego zwłaszcza że to koledzy z jednej grupy i wiedzieli że takie coś co istawia chmura w danej chwili nie przejdzie w tych mistrzostwach i koniec i taki priv zachować, to oczywiście tylko przykład można był sprawę poruszyć na forum np.słuchajcie kolega ma takie ustawiemnie , ja chcę grać normalnie i już w tedy by było widac że ktoś chciał to zmienić i takie tłumaczenie to rozumię a teraz jak się mleko wylało to można sobie wypisywac co się chce.RTS1910 FCS powinieneś podziękować koledze bo w sumie to on was oby jeśli sam zdecydował że tak zagra umoczył takim zagraniem ,nie wiem co chciał tym osiągmąć ,musisz już sam jego zapytać .
-
no powinien napisac tylko problem w tym ze on tylko na profile klubowe wchodzi ustawia sklady i wychodzi dalej nie interesuje sie forum wiadomosciami itd
szkoda chlopaka... mogl drugi raz z rzedu byc w finale.. a tu taka kupa..
-
Za gapowe się płaci, RTS być może otrzymał wiadomość od chmury, ale jej nie przeczytał i takie są tego konsekwencje. Cała ta sytuacja jest szyta grubymi nićmi, moim zdaniem decyzja słuszna i nieodwołalna, o ile nie pojawią się jakieś konkretne dowody w sprawie, bo tłumaczenie "nie wiedziałem" to żadne tłumaczenie.
-
@rts1910_fcs said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać na priv masz moje haslo i sobienzobacz k.. I prosze mnue o przeproszenie nan.. Bez podstawnue zostalem zdyskwlifikowany !!!!!
W tym wypadku musiałem kierować się regulaminem i niestety dowody są jasne jak słońce. Jeżeli nic o tym nie wiedziałeś to jest mi przykro z tego powodu, ale możesz się odwołać tylko musisz to zrobić drogą mailową. Natomiast wynik i tak musielibyśmy zweryfikować jako walkower, odjąć 3pkt oraz odjąć od Twojego dorobku 3 bramki które padły w meczu oraz 3 bramki, bo walkower to porażka 0:3. Dałoby Ci to 6 miejsce miałbyś tyle samo punktów co ToomAnyWays, ale gorszy bilans więc i tak byś nie awansował. Nie przelewaj na nas nienawiści tylko podziękuj koledze z grupy, bo to on Cię załatwił, a przecież to jasne było, że takie rzeczy wyjdą!
-
W poprzednich wiadomościach nie widziałem zgłoszenia na moderatora w grupie M. Jestem chętny by założyć ligę. W MPP już miałem okazje to robić, więc nie będzie z tym problemu Chyba że już wcześniej ktoś się zgłosił i przeoczyłem tą wiadomość na forum. Jeśli miałbym założyć ligę to proszę tylko o info czy ostatecznie startujemy z okresem przygotowawczym czy nie. Moim zdaniem nie ma takiej potrzeby, lepiej zacząć od razu zakładając ligę o 22. Ale to tylko moja ocena, podporządkuję się pod ostateczną decyzje.
-
Odnośnie moderatorów lig.
Grupę J otworzy Łukasz Kowalski.
Grupę K otworzy Dovco_HandF.
Grupę L otworzy Stefan Joptwojmać.
Grupę M otworzy mihau1878. -
@Jibline gratulacje chłopie za awans, to kolejny nasz człowiek z PAM, który zajął 2 miejsce w Grupie D :clap_tone1:.
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro Kiedys niesprawiedliwie Cie zablokowali , w tym sensie udalo
Zawsze blokuje się sprawiedliwie kolego @maloba :D.
Od tak za free to nikt chyba bana ,choćby w najkrótszym wymiarze czasowym nikt raczej by nie dostał -
@huzar-shakir W tym naszym przykrym kraju wszystko jest mozliwe . Tak jak wyniki w tej grze