Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@huzar-shakir ja twardo śledziłem, długo na siebie musiałem czekać, Ty zostałeś szybko przydzielony do grupy.
-
@radek12_19 grupa A. Żałuję że nie zagram przeciw kilku menago których tu w sposób szczegolny traktuję,ale za to mam mistrza Polski w grupie
-
Powodzenia w grupie B, to dopiero jest grupa
-
@huzar-shakir Ja grupa G
-
Ostateczny wygląd grup MP 2017
-
@stefan-joptwojmać To sobie wybrałem XD
-
@huzar-shakir Szkoda, że nie mam grupy F
-
@radek12_19 ciekawie to wszystko wygląda.trudno powiedzieć gdzie lepiej gdzie gorzej
-
@toomanyways ilu awansuje?
-
@Stefan-Joptwojmać generalnie jest dobrze.znów zaliczymy z 15 czy 17 remisów i odpadlismy
-
@huzar-shakir te remisy, jeśli chcę coś zdziałać, trzeba ich mieć jak najmniej, już wolałbym wszystko albo nic, tylko nie remis.
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Stefan-Joptwojmać generalnie jest dobrze.znów zaliczymy z 15 czy 17 remisów i odpadlismy
W poprzednim roku pierwszą rundę przeszedłem i mam nadzieję, że w tym będzie tak samo;)
Przechodzi 5 bezpośrednio oraz 3 z najlepszym bilansem z 6 miejsca.
-
@stefan-joptwojmać byłem z Tobą w grupie a nie pamiętam czy a wansowalem do 2."sks".wiem że razem cykalismy w jednej.
-
@huzar-shakir jak 5 to moze uda mi sie awansowac dalej xD
-
@toomanyways
mocniejszej dla mnie nie było ? -
@suchy998 z chęcią bym się z Tobą zamienił... Grupa A- połowa to becni bądź byli reprezentacji kraju.
Niema słabych grup.
@Stefan-Joptwojmać będzie sonda faworytów do zdobycia mistrza ??? Zaglosowalbym na swojego faworyta.
-
@huzar-shakir pewnie na siebie