Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@radek12_19
Liderzy: @Jibline oraz bez straconej bramki @ToomAnyWays mają sprinterski start jak na razie, reszta ogląda ich plecy w tej grupie . -
@dovco_handf
nie martw się od dzis zaczynam spadać na 12 miejsce -
Zdarzają się i takie momenty w których należy docenić klasę przeciwnika.
@Farba101 brawa za wygraną na wyjeździe. Nie ma co dużo gadać, statystyki mówią same za siebie Do zobaczenia w rewanżu, powodzenia w dalszych meczach. -
@vip3r94 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Zdarzają się i takie momenty w których należy docenić klasę przeciwnika.
@Farba101 brawa za wygraną na wyjeździe. Nie ma co dużo gadać, statystyki mówią same za siebie Do zobaczenia w rewanżu, powodzenia w dalszych meczach.Miałeś jak widzę trochę pecha w tym meczu , czerwona kartka zapewne zrobiła różnicę
A u mnie natomiast dopisało szczęście , mimo czerwonej kartki odniosłem zwycięstwo
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro brawo jak widać ranking nie gra xd
Na to kto ma które miejsce w rankingu raczej nie ma co zwracać uwagi. Zobacz np. które miejsce w rankingu zajmuje Łukasz Kowalski , a przecież jest aktualnym Mistrzem Polski OSM.
-
dlaczego @Bounty-8358 odszedl?
-
@ac-bubol należałoby sporządzić tabelkę i wybrać najlepszego z "6" pozycji.
@Bounty-8358 , za takie zachowanie out na kolejne IMP.
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@ac-bubol należałoby sporządzić tabelkę i wybrać najlepszego z "6" pozycji.
@Bounty-8358 , za takie zachowanie out na kolejne IMP.
Przecież tabelka już została sporządzona przed startem półfinałów.
Wynika z niej że Damiś27 mógłby zagrać ( gdyby chciał )
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@sniki26 no widzisz szybciej niz sie spodziewales
Dla mnie to lepiej zeszło cisnienie ,ale Mistrzu możesz smiało pisać CAŁY CZAS :ok_hand_tone2: POZDRAWIAM !!! Do zobaczenia w finale !!!
-
@dovco_handf No nic, wstydu nie ma, walczę w silnej grupie. Zresztą gdzie bym nie był, półfinał to wysoka półka.
-
To co pisałem to nie było pompowanie poprostu wkurzyłem sie tym wpisem o zaangażowaniu w grze jak zobaczyłem że zaczynałes ligi prawie w ich koncu ,ale napisałeś że szkoda monet itp sprawy ukończyłeś 100% dominacji na świecie i luzik ,ja nie jestem jakiś upierdliwy gość Ci co mnie znają wiedzą że tak nie jest ,cheęie zagram z toba w Finale jesli obaj tam zagramy ,na razie powodzenia i do walki bo będzie jak widać ciężko !!!
-
@huzar-shakir chyba się obraził że jego koledzy zostali zdyskwalifikowani...
-