Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
A ja uważam że dyskwalifikacja dla obu jest słuszna. Zaszło oddanie meczu w MP i obie strony brały w nim udział. Tłumaczenie że RTS nie wiedział o tym jest śmieszne.
-
Każdy może interpretować zasady inaczej, równie dobrze możemy domniemywać wiarygodności gracza RTS. Temat został już wyczerpany, niech po prostu kolega podrzuci dowody na swoją niewinność Stefanowi tak jak było mówione. Nie ma co się nad tym rozwodzić, bo każdy ma inny pogląd w tej sprawie. Ja też uważam że słusznie został ukarany choć może zbyt szybko dostał bana, bo można było na świeżo zapytać chmurę jak to było. Teraz jasne jest że będzie bronił kolegi i weźmie winę na siebie. Zgadzam się również z tym że można w ten sposób przeciwnika "wyeliminować" ale również wszystko można udowodnić.
-
@martin343 Wszystko przez moją ciekawość. Gdybym nie wysłał szpiega i nie wstawił tego na forum wszystko byłoby ok a tak narobiłem bigosu. Teraz jesteś ze mną w grupie i możesz jak to piszesz mnie załatwić, oddać mecz i podesłać staty. Nie będę miał Ci tego za złe.
-
@cogito Nie o to mi chodziło. Nie mam zamiaru nikogo załatwiać zawsze grałem fair i tego nie zmienie.Ale jest taka możliwość jak widac.Jeśli wina Chmury jakby nie budzi wątpliwości o tyle rts mógł o tym nie wiedzieć. Po prostu kolega mógł mu uczynić niedźwiedzia przysługę.Można chyba sobie to wyobrazić,ze może nawet Chmura nie chciał żeby kolega wiedział i nie miał później kłopotów.A jeśli tak było to jaka jest wina rts?Przecież nie mozna odpowiadać za kogos.
-
@martin343 @chmura87 pokazał brak szacunku dla kolegi @RTS1910_FCS Nie wierzył w niego i potraktował go jak debila OSM-a robiąc takie jaja. Najzabawniejsze jest to, że gdybym tego nie wkleił zarówno @chmura87 jak i @RTS1910_FCS graliby dalej i być może któryś z nich byłby mistrzuniem polski a Ty gratulowałbyś kolegom tego osiągnięcia. Zachwycałbyś się niesamowitymi umiejętnościami tych graczy. Jako, że ja to wstawiłem to mogę oddać swoje miejsce dla @RTS1910_FCS w półfinale i niech chłopak walczy a @chmura87 niech się schowa głęboko gdzieś i się nie pokazuje.
-
Napiszę to raz jeszcze. Gdyby zweryfikować mecz jako walkower bez żadnych dyskwalifikacji to RTS i tak by nie awansował. Nie wyprzedziłby cogito i miałby gorszy bilans od ToomAnyWays. W takiej sytuacji nawet gdyby RTS o niczym nie wiedział i tak nie mamy innego wyjścia jak przyznać walkower w meczu. Chcę to napisać jasno i wyraźnie @chmura87 został również zdyskwalifikowany z przyszłorocznych Mistrzostw Polski i Mistrzostw Polski Par. Każdy przypadek traktujemy indywidualnie i gdy jakaś sytuacja wzbudzi u nas podejrzenia zbadamy ją dokładnie. W tej sytuacji najbardziej poszkodowany jest cogito, ale dzięki swojemu przeczuciu nie dał się wystrychnąć na dudka. Teraz możemy gdybać, ale @chmura87 powinien coś napisać od siebie. Kończąc ten wątek RTS może czuć żal i rozgoryczenie jeśli jest był nieświadomy całej sytuacji, dlatego też może od bana odwołać się drogą mailową.
@cogito
SS które podesłałeś były zrobione przed symulacją? Następnym razem prosiłbym każdego kto będzie w podobnej sytuacji o zgłaszanie taki spraw od razu po wykryciu tu na forum bądź też od raz do któregoś z moderatorów forum być może wtedy unikniemy nieprzyjemnych sytuacji. -
@stefan-joptwojmać Tak, SS były zrobione przed meczem. Prawdopodobnie bym tego nie wstawił tylko @huzar-shakir pisał coś o graniu fer do końca, więc mu odpisałem, że nie każdy gra fer do końca i tak się to potoczyło. Poza tym byłem zajęty szpiegowaniem @radek12_19 bo mu się nudziło i knuł coś przy swoim ustawieniu na mecz ze mną.
-
@cogito said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać Tak, SS były zrobione przed meczem. Prawdopodobnie bym tego nie wstawił tylko @huzar-shakir pisał coś o graniu fer do końca, więc mu odpisałem, że nie każdy gra fer do końca i tak się to potoczyło. Poza tym byłem zajęty szpiegowaniem @radek12_19 bo mu się nudziło i knuł coś przy swoim ustawieniu na mecz ze mną.
@radek12_19 A to dziad jeden ;).
U mnie niema taryfy ulgowej dla nikogo .
-
-
Powodzenia Panowie w nadchodzących półfinałach. Niech moc będzie z wami !
-
Liga założona, zaproszenia rozesłane.
-
@sniki26 @tristan1982 @Jibline @Przemek-Kaszti @klosek @radek12_19 @bylus22 @PiteRio @The-Special-Mourinho-64 @Rhett1 @ToomAnyWays
Panowie liga zostanie założona o 21:30
Dopiero jak robiłem odnośniki, zobaczyłem jaki to jest mocny półfinał... w życiu nie dam rady wytypować 4 do awansu
-
@łukasz-kowalski ok Awans z tej grupy będzie trudny, ale ja się teraz bawię, bo minimum zrobiłem
-
@łukasz-kowalski said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@sniki26 @tristan1982 @Jibline @Przemek-Kaszti @klosek @radek12_19 @bylus22 @PiteRio @The-Special-Mourinho-64 @Rhett1 @ToomAnyWays
Panowie liga zostanie założona o 21:30
Dopiero jak robiłem odnośniki, zobaczyłem jaki to jest mocny półfinał... w życiu nie dam rady wytypować 4 do awansu
Ciekawe ... połowa menago wywodzi się z grupy PE.
-
@radek12_19 dokładnie, teraz już bez presji, swój plan już dawno wykonałem (wygrać jakiś mecz ).
Z takiej grupy odpaść nie będzie wstydu -
@marcin657827 z tych cos awansowali z naszej grupy ja dostane najgorsze lanie bo słaby menadzer ze mnie xD
-
@Marcin657827 dzięki umiesz rozśmieszyć człowieka