Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@farba101 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Cezarro
Bardzo dziękuję za nagrodę, jestem zaszczyconyNie ma za co Możesz ją wkleić na swoim profilu
Tutaj masz swoją nagrodę "Złotego Ogórka" dedykowaną specjalnie dla Ciebie :
-
@Damiś27 nawet jak przegrywa to wygrywa! Najpierw poprzez dyskwalifikacje miejsce wyżej w tabeli ludzi z szóstego miejsca, a teraz jeszcze dołącza do gry. Masakra
-
Teraz tylko musi wygrać MP tak jak kiedyś Dania ME
-
Akurat do mojej grupy No cóż, fajnie było być przez chwilę na wysokim miejscu xD
-
@pawelzylicz niema co się czepiać zastępcy szeryfa z grupy PE.awansował jako przegrany przegranych,jednak po sprawiedliwym stanowisku zarządu organizatorów IMP.
Może jeszcze ktoś zrezygnuje z gry to i ja zagram z "dziką kartą" .
Niema chętnych ??? -
@pepguardiola-fcb said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Akurat do mojej grupy No cóż, fajnie było być przez chwilę na wysokim miejscu xD
Co sie przejmujesz następny do ogrania i koniec, nie patrz nas niki i stat oraz punkty rankingowe bo one nie grają !!! -
Grupa :regional_indicator_l: kolejka /
-
Straciłem motywacje po takim meczu, powodzenia w ogrywaniu mnie teraz
-
@pepguardiola-fcb nie doceniles klasy @Stefan-Joptwojmać.
Zawsze możesz zrezygnować
-
Nie chodzi o docenienie klasy, tylko to zezowate szczęście którego zawsze mi brak w takich meczach...
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@damiś27 wejście smoka xD
... bocznymi drzwiami ale jednak,gratuluję wygranej w debiucie,będę kibicem @Stefan-Joptwojmać i @formoza ,bo kto jak kto,ale tej dwójce należy się awans do finału.
-
Grupa J Kolejka 4
-
ehh.........
-
@mihau1878 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Grupa M kolejka 3/22
To sobie Halit007 i Marcin6578 w tej kolejce postrzelali :clap_tone3: Takie wyniki na tym etapie rozgrywek nie zdarzają się często.
-
Gr K, najbardziej wyrównana ze wszystkich grup bez dwóch zdań:
-
Drugie czerwo w drugim meczu i to przy żółtym sędzi z ustawioną bardzo małą presją. Ta gra staje się nie przewidywalna
-
@pabloo998 kolejny dezerter naszej ligi
-
@mateusz-lambert Masakra, to co kolejny z szóstego miejsca wchodzi? Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie stworzyć tabelę osób z 7 miejsca...