Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Grupa :regional_indicator_l: kolejka /
-
Straciłem motywacje po takim meczu, powodzenia w ogrywaniu mnie teraz
-
@pepguardiola-fcb nie doceniles klasy @Stefan-Joptwojmać.
Zawsze możesz zrezygnować
-
Nie chodzi o docenienie klasy, tylko to zezowate szczęście którego zawsze mi brak w takich meczach...
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@damiś27 wejście smoka xD
... bocznymi drzwiami ale jednak,gratuluję wygranej w debiucie,będę kibicem @Stefan-Joptwojmać i @formoza ,bo kto jak kto,ale tej dwójce należy się awans do finału.
-
Grupa J Kolejka 4
-
ehh.........
-
@mihau1878 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Grupa M kolejka 3/22
To sobie Halit007 i Marcin6578 w tej kolejce postrzelali :clap_tone3: Takie wyniki na tym etapie rozgrywek nie zdarzają się często.
-
Gr K, najbardziej wyrównana ze wszystkich grup bez dwóch zdań:
-
Drugie czerwo w drugim meczu i to przy żółtym sędzi z ustawioną bardzo małą presją. Ta gra staje się nie przewidywalna
-
@pabloo998 kolejny dezerter naszej ligi
-
@mateusz-lambert Masakra, to co kolejny z szóstego miejsca wchodzi? Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie stworzyć tabelę osób z 7 miejsca...
-
@pawelzylicz Nie mnie tutaj decydować jest @stefan-joptwojmać
-
@dovco_handf - pan @pabloo998 jeden z nowych graczy twojej grupy właśnie wywinął niezły numer
-
@ac-bubol said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@dovco_handf - pan @pabloo998 jeden z nowych graczy twojej grupy właśnie wywinął niezły numer
Ta grupa liczy coś ok. 400 graczy więc pewnie nawet dovco nie ogarnia kto u niego gra
-
@dovco_handf Wstyd dla PAM! I jak mają nas uważać za poważną grupę?
-
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@mateusz-lambert Masakra, to co kolejny z szóstego miejsca wchodzi? Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie stworzyć tabelę osób z 7 miejsca...
Ja byłem ... 7 może jednak zalapie się na "dziką kartę" w połowie sezonu.W zasadzie po cichu na_to liczę
Mogę i zaraz się wbić jeśli niema chętnego -
Niezależnie od wyników gram zawsze do końca, nie zrezygnuję
-
Ggr L