Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
e szkoda ze mecze dopiero o 22 bede u nasz
-
Grupa J założona
w razie problemów proszę o priv -
Brakuje jeszcze u nas: @daroo933, @borynos, @Książę-z-Bajki.
Powodzenia panowie! Będzie ostro i zażarcie, coś czuję :clap_tone2:. -
Panowie @Kazuio, @cogito, @ciamajda, @suchy998, @gorkins, @martin343, @LookPicture, @Byku-Duma-Warmii i jak dojdą: @borynos, @daroo933 oraz @Książę-z-Bajki - uwierzcie w swoje umiejętności. Każdy z nas w tej lidze ma szansę na awans do finału. Grajcie bez litości i kompleksów, tym co macie najlepsze i sprawdzone. Nikt przypadkiem nie wywalczył awansu. Powodzenia raz jeszcze - to czysta przyjemność dla mnie grać z wami bez względu na to, jaka będzie kolejność w lidze po ostatniej kolejce .
-
@dovco_handf Jak to możliwe że Didier deschamps gra u mnie w OM i Juventusie u Martina? Xd
-
@huzar-shakir wiem że to różne lata gry ale kurde skubany tu i tu ma 26 lat xd
-
@radek12_19 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cogito czekam na okazję do rewanżu
Niestety, nie będziesz miał takiej okazji w tych mistrzostwach, bo ani ja ani Ty nie awansujemy dalej także 2:0 dla mnie
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Grajcie bez litości i kompleksów, tym co macie najlepsze i sprawdzone. Nikt przypadkiem nie wywalczył awansu.
O matyldo Ja nie mam nic najlepszego i sprawdzonego. W razie co grajcie w przekonaniu, że ja gram czymś najlepszym i sprawdzonym
-
U nas nadal liga nie założona
-
@Marcin6578 pierwszy pojedynek brato bójczy
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@dovco_handf Jak to możliwe że Didier deschamps gra u mnie w OM i Juventusie u Martina? Xd
Grał w obu tych klubach, najpierw w Olympique Marsylia, a kilka lat później w Juventusie. Dlatego wg OSM zasłużył do reprezentowania gwiazd obu tych klubów :thumbsup_tone3:.
-
@dovco_handf niektórzy o tym nie wiedzą ,są zbyt młodzi
Spójrz Jerzy jaką kolebką historii jest OSM -
@huzar-shakir Co prawda, to prawda .