Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@pawelzylicz Nie mnie tutaj decydować jest @stefan-joptwojmać
-
@dovco_handf - pan @pabloo998 jeden z nowych graczy twojej grupy właśnie wywinął niezły numer
-
@ac-bubol said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@dovco_handf - pan @pabloo998 jeden z nowych graczy twojej grupy właśnie wywinął niezły numer
Ta grupa liczy coś ok. 400 graczy więc pewnie nawet dovco nie ogarnia kto u niego gra
-
@dovco_handf Wstyd dla PAM! I jak mają nas uważać za poważną grupę?
-
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@mateusz-lambert Masakra, to co kolejny z szóstego miejsca wchodzi? Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie stworzyć tabelę osób z 7 miejsca...
Ja byłem ... 7 może jednak zalapie się na "dziką kartę" w połowie sezonu.W zasadzie po cichu na_to liczę
Mogę i zaraz się wbić jeśli niema chętnego -
Niezależnie od wyników gram zawsze do końca, nie zrezygnuję
-
Ggr L
-
@pabloo998 zrezygnował na wszystkich kontach.
Stwierdził, że ta gra jest śmieszna i uważa, że tu nie ma dobrych menadżerów, bo w tej grze liczy się wyłącznie fart. Pożegnał się i postanowił usunąć grę po serii kilku niewytłumaczalnych porażek, pomimo doskonałych taktyk z piekła rodem i raptem jednym zwycięstwie w półfinale MP. Cóż, życzymy powodzenia w innych grach. To nie pierwszy i nie ostatni menadżer, który pojawił się i zniknął. -
@mateusz-lambert said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@pabloo998 kolejny dezerter naszej ligi
za słaby poziom tam macie i koleś polazł popykać w jakiejś konkretnej lidze
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Stwierdził, że ta gra jest śmieszna i uważa, że tu nie ma dobrych menadżerów, bo w tej grze liczy się wyłącznie fart.Pewnie, że liczy się fart i to nie tylko w grach ale w życiu również @pabloo998 jeszcze tego nie zrozumiał ale pewnie jest młody i wszystko przed nim.
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Stwierdził, że ta gra jest śmieszna i uważa, że tu nie ma dobrych menadżerów, bo w tej grze liczy się wyłącznie fart.Mogę go zrozumieć ,ma sporo racji . Mógł jednak zrezygnować po zakończeniu półfinału żeby nie robić problemów organizatorom i uczestnikom.
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro ja poczekam aż ucieknie tylu "menago" żebym mógł wskoczyć do jakiejś grupy smutno tak się patrzy z boku na grę najlepszych .
Trzeba było 1-wszej rundzie lepiej grać to teraz byś nie musiał czekać
-
Gr K, R.5 Pozostał już tylko jeden menadżer bez porażki, ba! - bez straconej bramki póki co .
-
@dovco_handf ba ba ba! Zapomniałeś dodać, że jest jeszcze jeden menadżer bez wygranej...
PS. Nie ma to jak czwarty remis z rzędu
-
I kolejna czerwona kartka eh. Jak tak dalej pójdzie to nie będę miał kim grać
-
@huzar-shakir Desperacja level max XD Jeszcze komuś tyłek wyliż za miejsce w półfinale.
-
@daroo933 Grzecznie, nie wspomniałem .
-
Grupa J Kolejka 5