Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro ja poczekam aż ucieknie tylu "menago" żebym mógł wskoczyć do jakiejś grupy smutno tak się patrzy z boku na grę najlepszych .
Trzeba było 1-wszej rundzie lepiej grać to teraz byś nie musiał czekać
-
Gr K, R.5 Pozostał już tylko jeden menadżer bez porażki, ba! - bez straconej bramki póki co .
-
@dovco_handf ba ba ba! Zapomniałeś dodać, że jest jeszcze jeden menadżer bez wygranej...
PS. Nie ma to jak czwarty remis z rzędu
-
I kolejna czerwona kartka eh. Jak tak dalej pójdzie to nie będę miał kim grać
-
@huzar-shakir Desperacja level max XD Jeszcze komuś tyłek wyliż za miejsce w półfinale.
-
@daroo933 Grzecznie, nie wspomniałem .
-
Grupa J Kolejka 5
-
@pepguardiola-fcb said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir Desperacja level max XD Jeszcze komuś tyłek wyliż za miejsce w półfinale.
Swoim pyskiem wylizesz mój.
-
@radek12_19 zapomniałem jak się remisuje
-
@radek12_19 dla odmiany przegrywasz
-
@huzar-shakir a narzekałem na remisy...
-
@radek12_19 plan wykonałeś minimum.a więc bądź zadowolony z drugiej strony większość z nas zna się w miarę i wie kto i co zaserwuje rywalowi.pozmieniadz coś w ustawieniach i będzie git
-
@huzar-shakir pewnie, że zadowolony, a teraz cóż, trzeba co pokombinować
-
Dziś szósta kolejka, już jest za późno na wymianę graczy. @pepguardiola-fcb przyhamuj się trochę z chamskim językiem i z prowokującym zachowaniem byś zaraz ty nie musiał czegoś lizać, by zdjąć bana.
-
@huzar-shakir Ostro jak na 37 lat.
-
@stefan-joptwojmać Nie byłbym chamski gdyby nie fakt, że od kilku dni na każdej stronie huzar żebra o slota, rozumiem raz czy dwa ale co chwila to przesada.