Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
I kolejna czerwona kartka eh. Jak tak dalej pójdzie to nie będę miał kim grać
-
@huzar-shakir Desperacja level max XD Jeszcze komuś tyłek wyliż za miejsce w półfinale.
-
@daroo933 Grzecznie, nie wspomniałem .
-
Grupa J Kolejka 5
-
@pepguardiola-fcb said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir Desperacja level max XD Jeszcze komuś tyłek wyliż za miejsce w półfinale.
Swoim pyskiem wylizesz mój.
-
@radek12_19 zapomniałem jak się remisuje
-
@radek12_19 dla odmiany przegrywasz
-
@huzar-shakir a narzekałem na remisy...
-
@radek12_19 plan wykonałeś minimum.a więc bądź zadowolony z drugiej strony większość z nas zna się w miarę i wie kto i co zaserwuje rywalowi.pozmieniadz coś w ustawieniach i będzie git
-
@huzar-shakir pewnie, że zadowolony, a teraz cóż, trzeba co pokombinować
-
Dziś szósta kolejka, już jest za późno na wymianę graczy. @pepguardiola-fcb przyhamuj się trochę z chamskim językiem i z prowokującym zachowaniem byś zaraz ty nie musiał czegoś lizać, by zdjąć bana.
-
@huzar-shakir Ostro jak na 37 lat.
-
@stefan-joptwojmać Nie byłbym chamski gdyby nie fakt, że od kilku dni na każdej stronie huzar żebra o slota, rozumiem raz czy dwa ale co chwila to przesada.
-
@pepguardiola-fcb said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać Nie byłbym chamski gdyby nie fakt, że od kilku dni na każdej stronie huzar żebra o slota, rozumiem raz czy dwa ale co chwila to przesada.
Gdybyś przestudiował tabelkę wiedziałbyś, że kto jak kto ale on nie ma szans na zastąpienie kogoś, bo go nawet tam nie ma. Pisze w ten sposób z przymrużeniem oka, albo inaczej nazywając ironią. W ten sposób chce dać do zrozumienia, że jest to patologiczne zachowanie, ponieważ niektórzy mieli znacznie łatwiej osiągnąć awans i nie doceniają tego. Przynajmniej ja tak to interpretuję.
-
@stefan-joptwojmać Brawo Ty !!!
Nie wszyscy poznali mój "czeski" dowcip
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Dziś szósta kolejka, już jest za późno na wymianę graczy. @pepguardiola-fcb przyhamuj się trochę z chamskim językiem i z prowokującym zachowaniem byś zaraz ty nie musiał czegoś lizać, by zdjąć bana.
Za dużo widzę chamstwa i prowokacji na forum ,trzeba w końcu zrobić tutaj porządek . Jak zostanę moderatorem to się tym zajmę