Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@radek12_19 jak nie idzie to nie idzie ale w końcu wygrać musimy
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@jibline brawo dla ciebie ładnie cisniesz. Z pewnością zwrócisz uwagę polskich grup.
Kolega @Jibline jest już u Jurka Dariuszu
Co Ty myslisz- @Dovco_HandF od tak puści jednego z lepiej grających w 2 rundzie IMP
swoich "uczniów" do innych grup ???:DGrupa PAM buduje się na potęgę.
Doliczylem się - 55 menadżerów -
@huzar-shakir Tylko tylu?
-
@huzar-shakir jeśli dostanie ofertę z lepszej grupy odejdzie z pam bez mrugnięcia oka proste. Tylko ciekawe jeszcze jak kolega @Jibline transferuje itd
-
Gr K, R.6 Wszyscy walczą...
-
@huzar-shakir jeśli dostanie ofertę z lepszej grupy odejdzie z pam bez mrugnięcia oka proste. Tylko ciekawe jeszcze jak kolega @Jibline transferuje itd
Darek-
Prawda jest taka,że nikt ślubu z grupami nie bierze.Raz jesteś tu,raz tam -
ja sie dziwię jak tak wysoko jestem nadal w tej lidze
-
@huzar-shakir żeby te 5 min trwały do zakończenia finału xD
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Grupa PAM buduje się na potęgę.
Doliczylem się - 55 menadżerówNie liczy się ilość ,tylko jakość. Trzeba jednak przyznać ,że jakieś 20-25 osób z tej grupy prezentuje już odpowiednią jakość :ok_hand_tone3: Za jakiś czas wszyscy będą chcieli grać w PAM
-
@suchy998 w końcu przyjdzie zadyszka i zaczniesz przegrywac u mnie przyszła na samym początku. Ciesz się chwilą nie będzie trwała wiecznie xD
Być może jednak tak się nie stanie.Kolega @suchy998 awansuje do finału i zdobędzie tytuł
-
@cezarro jasne,chciałem tylko sobie policzyć ilu ludzi podlega pod @Dovco_HandF .zapewne już niedługo Jerzy zrobi selekcję swoich "podopieczbych" z ktorymi to powalczy o Mistrzostwo w MPG
-
@huzar-shakir i @daroo933 juz ja widze na koniec siebie na podium od dziś przeczuwam spadek w dół i potem czekanie i dalsze zbieranie doświadczenia na kolejne IMP