Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Półmetek czyli runda 11 w grupie K:
-
Wow @suchy998 @Dovco_HandF gratulacje, samemu strzeliliście więcej goli w tej kolejce co cała grupa M
-
@jibline Jakoś tak wyszło .
-
@suchy998 Ty to na mistrza idziesz w tej lidze .
-
@dovco_handf mistrza na pół sezonu od jutra zaczynam pewnie spadać gdzie moje miejsce
-
@suchy998 Daleko nie spadniesz, może o jedną pozycję .
-
@halit007 Niesamowite! Jeden strzał, złoty gol i wyjazdowa wygrana :clap_tone1:. Gol kolejki! Najciekawsze mecz tych MP 2017 .
-
Grupa J Kolejka 11
-
Teraz to gram mecze w formie sparingowej, bez konsekwencji.
-
@dovco_handf szkoda że to właśnie na mnie padło ale cóż bywa i tak. Walczę do końca!
-
Grp L
-
@mateusz-lambert Nie będę komentować OSM. Brak słów ....
@jepsztel gra na faul i 433, ja agresywnie i 451. Jednak to ja dostaję czerwoną.
Uwaga dostałem kartkę czerwoną za: "Prowokacyjne zachowanie wobec lekarza drużyny przeciwnej" Widział ktoś w meczu żeby ktoś prowokował lekarza? W końcu chcą bardziej realistycznie....
"Próba kopnięcia piłki z zamiarem uderzenia przeciwnika " - razy 2 - @jepsztel dostaje 2 żółte karki
"Seria zamierzonych brutalnych fauli" - @jepsztel też dostaje żółtą
Mogłem też podać różne przykłady...
Podsumowanie częste przerwy techniczne, a patologia w meczach, komentarzach oraz nie działający ranking grupowy i problemy grup z forum grupowym bez zmian. -
@mihau1878 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Grupa M kolejka 11/22
W naszej grupie widać nadal dominuje "murarstwo" porównując ile goli pada w innych grupach