Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Teraz to gram mecze w formie sparingowej, bez konsekwencji.
-
@dovco_handf szkoda że to właśnie na mnie padło ale cóż bywa i tak. Walczę do końca!
-
Grp L
-
@mateusz-lambert Nie będę komentować OSM. Brak słów ....
@jepsztel gra na faul i 433, ja agresywnie i 451. Jednak to ja dostaję czerwoną.
Uwaga dostałem kartkę czerwoną za: "Prowokacyjne zachowanie wobec lekarza drużyny przeciwnej" Widział ktoś w meczu żeby ktoś prowokował lekarza? W końcu chcą bardziej realistycznie....
"Próba kopnięcia piłki z zamiarem uderzenia przeciwnika " - razy 2 - @jepsztel dostaje 2 żółte karki
"Seria zamierzonych brutalnych fauli" - @jepsztel też dostaje żółtą
Mogłem też podać różne przykłady...
Podsumowanie częste przerwy techniczne, a patologia w meczach, komentarzach oraz nie działający ranking grupowy i problemy grup z forum grupowym bez zmian. -
@mihau1878 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Grupa M kolejka 11/22
W naszej grupie widać nadal dominuje "murarstwo" porównując ile goli pada w innych grupach
-
Gr K, tu nikt nikomu nie odpuszcza ani na chwilę:
-
Grupa J Kolejka 12
-
@radek12_19 Remis przy problemach kadrowych uważam za sukces, postaram się urywać punkty czołówce
-
@damiś27 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@mateusz-lambert Nie będę komentować OSM. Brak słów ....
@jepsztel gra na faul i 433, ja agresywnie i 451. Jednak to ja dostaję czerwoną.
Uwaga dostałem kartkę czerwoną za: "Prowokacyjne zachowanie wobec lekarza drużyny przeciwnej" Widział ktoś w meczu żeby ktoś prowokował lekarza? W końcu chcą bardziej realistycznie....
"Próba kopnięcia piłki z zamiarem uderzenia przeciwnika " - razy 2 - @jepsztel dostaje 2 żółte karki
"Seria zamierzonych brutalnych fauli" - @jepsztel też dostaje żółtą
Mogłem też podać różne przykłady...
Podsumowanie częste przerwy techniczne, a patologia w meczach, komentarzach oraz nie działający ranking grupowy i problemy grup z forum grupowym bez zmian.Wczoraj też przegrałem z jepsztelem, gdzie on zagrał ostro pod faul i czerwa nie dostał;p
-
@cezarro Aj ja nie wiem czy jeszcze jakikolwiek mecz wygram Zacząłem fajnie, nie przegrywam wieloma bramkami, z lepszymi właśnie się muruję Zobaczymy jak to będzie, mam nadzieję, że chociaż jedno zwycięstwo jeszcze urwę I nie będę ostatni w tabeli
-
@pawelzylicz Ja też walczę, by nie skończyć ostatni
-
@radek12_19 ooo Ale ja mam dwa razy więcej punktów od Ciebie Fajnie to brzmi, ale jest to śmieszna liczba
-
Wbrew pozorom, tym 5 punktom które mam, to parę meczy przegrałem minimalnie po 0-1, gdzie mogłem wyciągnąć choćby remis.
-
@radek12_19 U mnie podobnie, jednak strzeliłem 8 bramek, a straciłem 10 2 zwycięstwa, 4 remisy i 5 porażek
-
@pawelzylicz Ja jak zaryzykowałem odważniej to 3 w meczu traciłem, stąd taki bilans bramek a nie inny
-
Nie ma co sie szczypac albo grubo albo wcale
-
@radek12_19 jak to mówią raz się przegrywa , raz się przegrywa :')