Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Gr K, 17 kolejka. W meczu na szczycie @cogito vs @Dovco_HandF górą ten pierwszy :clap_tone2:. Pozostali też ostro walczą.
-
@dovco_handf Kto walczy ten walczy... Dla mnie to już koniec. Grać w przewadze i nie wygrać mam talent...
-
@daroo933 Jesteś królem remisów, a tzn., że grasz zbyt defensywnie, cokolwiek tam ustawiasz z suwakami .
-
@dovco_handf Nawet grając ofensywie 433 były remisy.. Więc nie wiem w czym problem trudno. Gdyby chociaż połowę tych remisow zamienić na wygraną mógłbym walczyć o awans a tak dupa o xD
-
Grupa J Kolejka 17
-
3 mecze - 7 pkt. Szkoda, że tak późno odpaliłem maszynę, ale nigdy się nie poddaję
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@dovco_handf Kto walczy ten walczy... Dla mnie to już koniec. Grać w przewadze i nie wygrać mam talent...
Ja natomiast w tych MP nie miałem jeszcze aż tak dużego posiadania piłki a dałem sobie wpuścić 2 brameczki. Wolę jednak gorsze staty i lepszy bilans bramkowy Także szukaj skuteczności @daroo933 a lej na staty.
-
Staram się pokazywać, że nie zamierzam rozdawać do końca punktów na prawo i lewo, co było mi zarzucane. To mnie tylko napędziło do działania
-
@radek12_19 elegancko mimo że nie awansujemy walka do końca
-
@daroo933 ostatnie wygrane, skromne bo skromne, 1-0 po karnych, ale wygrane z wiceliderem @sniki26 i 3-cim miejscem @tristan1982
-
@radek12_19 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Staram się pokazywać, że nie zamierzam rozdawać do końca punktów na prawo i lewo, co było mi zarzucane. To mnie tylko napędziło do działania
I to jest postawa godna szacunku :clap_tone3: :thumbsup_tone3:
-
@cezarro Przez moment zapomniałem kto mnie skrytykował, później znalazłem na forum
No i kto to taki ?
-
@radek12_19 :clap_tone2: prawdziwy wojownik, walka do samego końca
-
@cezarro Ty oczywiście Wiedziałem, że dzwoni, tylko nie w którym kościele
Naprawdę ja ? Żartujesz ?