Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Haha sorry, że post pod postem, ale teraz to się zacznie....
Zanim zaczną się oskarżenia, z góry chciałbym się przyznać, że namówiłem snikiego, żeby oddał mi mecz :rofl: -
Grupa J Kolejka 15
-
Wbrew zarzutom pokazuję, że walczę do końca, choćby o pożegnanie się z honorem
-
@radek12_19 Ale Łukasz szybko odrobił straty kilka Zwycięstw z rzędu i już jest trzeci a pachnialo niespodzianką
-
Ale się porobiło w Gr K, w 15 kolejce. prowadząca piątka pogubiła punkty:
-
Gdyby ktoś z was zauważył gracza nieaktywnego powyżej 3 dni proszę o zrobienie SS. Książę z Bajki zostaje zdyskwalifikowany z MP oraz MPP 2018 ponieważ złamał on regulamin MP.
"Każdy uczestnik Mistrzostw Polski zobowiązany jest do aktywnej gry, czyli brak możliwości rezygnacji lub nie logowania się do „mistrzowskiej ligi”. Jeżeli menadżer „odpuści” turniej w trakcie jego trwania, następuje dyskwalifikacja z kolejnego turnieju polskiej społeczności."
-
@dovco_handf to dzis u nasz mecz na szczycie i bedziemy mieli nowego lidera
-
Ale mnie Mateusz zdemolował myślałem że 433 da radę ale widać baty jak ta lala
-
@formoza said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Ale mnie Mateusz zdemolował myślałem że 433 da radę ale widać baty jak ta lala
Bardzo trudna grupa. Łatwo nie jest co widać po punktacji. Zjazd z 2 na 7 miejsce po jednej kolejce mówi samo za siebie. Dziś gramy razem, ja na wyjazdach gram bezpiecznie i u mnie dominuje murarka także nie spodziewam się za dużego wyniku. Tylko jepsztel znalazł na mnie sposób, ale tam nie dałem pomoc wspiera obronę także dziś postaram się coś ugrać postaram się umocnić na prowadzeniu;]
-
@radek12_19 Ja też! W końcu wygrałem, a dawno mi się to nie zdarzało, same porażki i remisy! I jakie zadowolenie!
-
@stefan-joptwojmać Grupa mega wyrównana.
-
@formoza Sam się nie spodziewałem wyniku, oglądałem symulacje tylko do pierwszej połowy później pominąłem bo nie ma sensu się denerwować, moje chłopaki chciały chyba coś dorobić i zrobiły sobie łamaczek Nasza nie"wdzięczna" grupa :regional_indicator_l: jest taka, że jeszcze każdy może awansować i każdy może odpaść, nikt nie może być niczego pewnego. Raczej emocje do samego końca murowane
-
Grupa :regional_indicator_l: 16/22 Kolejka
Wcześniejsza kolejka
-
jak byłą tabela tych 5 miejsc na półmetku
robił ktoś to mini tabele ? -
@martin343 Tak bywa, że jak się odpali to idziesz jak burza