Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@dovco_handf
no książę nie z tej bajki niestety -
@dovco_handf rozkład meczyków w ostatnich kolejkach jest dość ciekawy także mogą być jeszcze niezłe jajca Oby do ostatniej kolejki jak najwięcej menago miało szansę na awans
-
@borynos trzy - cztery najbliższe kolejki mogą narobić niezłego bałaganu a w tym nasz bratobójczy pojedynek Do tego żądny awansu @ciamajda nie podda się ot tak.
Ciekawe jak @Dovco_HandF @suchy998 @LookPicture rozegrają pojedynki między sobą Niezła końcówka się zapowiada
-
@cogito said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Ciekawe jak @Dovco_HandF @suchy998 @LookPicture rozegrają pojedynki między sobą
Co sugerujesz? Każdy z nas zagra tak jak graliśmy do tej pory, czyli żeby wygrać z rywalem, nieważne kto to jest. Liczy się tylko zwycięstwo :thumbsup_tone2:.
-
@dovco_handf ja wiem jak z tobą i lookiem zagram tak żeby znowu wygrać z wami obojga xd
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Gdyby ktoś z was zauważył gracza nieaktywnego powyżej 3 dni proszę o zrobienie SS. Książę z Bajki zostaje zdyskwalifikowany z MP oraz MPP 2018 ponieważ złamał on regulamin MP.
"Każdy uczestnik Mistrzostw Polski zobowiązany jest do aktywnej gry, czyli brak możliwości rezygnacji lub nie logowania się do „mistrzowskiej ligi”. Jeżeli menadżer „odpuści” turniej w trakcie jego trwania, następuje dyskwalifikacja z kolejnego turnieju polskiej społeczności."
Ale wyniki z ksieciem zostaną aktualne zarówno te rozegrane jaki nie rozegrane a dyskwalifikacja nastąpi po lidze?
-
@martin343 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Gdyby ktoś z was zauważył gracza nieaktywnego powyżej 3 dni proszę o zrobienie SS. Książę z Bajki zostaje zdyskwalifikowany z MP oraz MPP 2018 ponieważ złamał on regulamin MP.
"Każdy uczestnik Mistrzostw Polski zobowiązany jest do aktywnej gry, czyli brak możliwości rezygnacji lub nie logowania się do „mistrzowskiej ligi”. Jeżeli menadżer „odpuści” turniej w trakcie jego trwania, następuje dyskwalifikacja z kolejnego turnieju polskiej społeczności."
Ale wyniki z ksieciem zostaną aktualne zarówno te rozegrane jaki nie rozegrane a dyskwalifikacja nastąpi po lidze?
Mowa tu o przyszłorocznych turniejach.
-
Grupa :regional_indicator_l: 17/22 Kolejka
Wcześniejsza kolejka
-
Gr K, 17 kolejka. W meczu na szczycie @cogito vs @Dovco_HandF górą ten pierwszy :clap_tone2:. Pozostali też ostro walczą.
-
@dovco_handf Kto walczy ten walczy... Dla mnie to już koniec. Grać w przewadze i nie wygrać mam talent...
-
@daroo933 Jesteś królem remisów, a tzn., że grasz zbyt defensywnie, cokolwiek tam ustawiasz z suwakami .
-
@dovco_handf Nawet grając ofensywie 433 były remisy.. Więc nie wiem w czym problem trudno. Gdyby chociaż połowę tych remisow zamienić na wygraną mógłbym walczyć o awans a tak dupa o xD
-
Grupa J Kolejka 17