Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@radek12_19 nie poddaje się, ale czasami jakoś wszystko tak przeciwko
-
-
@klosek said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
2 czerwa, 5 kontuzji i 2 karne przeciwko mnie, prawie każdy mecz mógłby wyglądać inaczej, a tu lipa!!!
Czerwa zbierałem, kontuzje miałem, karnych nie wykorzystywałem Jak mnie drażniło w tegorocznych MPP, że w pewnym momencie @sniki26 ciśnie a ja zbieram wpierdul Jak mnie drażniło, gdy @sniki26 mi ględził, żebym przestał grać 4-4-2 skoro mi nie idzie a ja uparcie cisnąłem 4-4-2 Czasem nie idzie choć nie wiadomo jak bardzo byś chciał, żeby szło. Wtedy zmień sposób myślenia, zastanów się czy najlepszy grajek z 80% mocy zagra przy Twoich suwakach dobrze czy może jednak lepiej zagra ten teoretycznie słabszy ze 100% mocy Pierdoły, szczegóły, detale a często zwykły fart robi wynik i jedna ze stron będzie niezadowolona Wiesz, to tak jak w sądzie - dwie strony idą po dobry dla siebie wynik a na koniec jedna ze stron zawsze wyjdzie wściekła i stwierdzi, że sędzia dał ciała
-
Już tylko 5 kolejek do końca, walka jest nieprawdopodobnie zacięta w każdej z półfinałowych grup. Strach się bać, co się będzie działo w finałowej lidze Pokemonów .
-
Super, serwery znów nie działają i ciekawe czy zdążę ustawić się w MP;[
-
@stefan-joptwojmać Oby zrobili porządek do 20.00
-
@toomanyways said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać Oby zrobili porządek do 20.00
Po zmianie czasu do 19 u mnie w grupie..
-
Grupa :regional_indicator_l: 18/22 Kolejka
Wcześniejsza kolejka
-
Gr K, 18 kolejka - i bardzo ciekawe wyniki .
-
@dovco_handf Akurat mój remis mnie nie zaskoczył xD
-
Grupa J Kolejka 18
-
Zwycięstwo z kadrowiczem podbudowuje morale aczkolwiek szans specjalnych nawet na piąte miejsce już nie mam Musiałbym wygrać 3 na 4 mecze co najmniej.
-
@radek12_19 Maszyna hula
-
4 mecze - 10 pkt. Bilans bramek 5-1