Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@ciamajda said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Dovco_HandF jak bys śledził 4 grupy to już byś wczoraj wiedział że z 5 miejsca w naszej lidze awans pewny mając 38p jako LL także zamiast 3x ? możesz zaznaczyć awans
Nie śledziłem, ledwo miałem czas w swojej grupie skład ustawiać, ale tak mi się wydawało, że masz dużo punktów i spokojny awans. Gratulacje!
-
@martin343 jako jedyny z Polish Warriors w finale Gratulacje :clap_tone1:
-
Brawo @Dovco_HandF i @suchy998 super, że obu wam się udało awansować.... przynajmniej będę miał z kim mecze ustawiać w finale :rofl:
-
@Dovco_HandF
@jibline i @suchy998
Ogromny sukces młodej polskiej grupy. Udało nam się w trójkę awansować. Teraz pozostaje nam powalczyć... o trzy medale MP 2018...
-
@dovco_handf Dzięki , dla Ciebie również gratulacje , powodzenia w Finale
-
@ciamajda Powalczymy, Rafale.
-
Grupa J Kolejka 22 - ostatnia
Żółty (miejsca 1-4) - awans - Gratulacje Panowie, powodzenia w finale
Granatowy (miejsce 5) - klasyfikacja miejsc 5-tych
Czarny (6-12) - brak awansu
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Grupa K, podsumowanie półfinału:
@cogito z Husarya_PL ze srebrem w półfinale. O trzy kroki przed następnymi i o pół kroku gorszy o zwycięzcy.Aż zerknąłem na forum MP2016 i zobacz jak ładnie o mnie pisałeś po półfinale :rofl:
cogito, to klasa sama w sobie, wstrzelił się z forma na te mistrzostwo, od 1 rundy pokazując, ze jest jednym z faworytów do końcowego zwycięstwa.To może znak, że tym razem pójdzie mi lepiej w finale
-
W grupie M ostateczne rozstrzygnięcia nastąpią jutro ,jednakże @mihau1878 ,@Marcin6578 oraz @Wojtyn84 mogą już być pewni awansu :clap_tone3: . Jeżeli @gabkazmc ,@adamgotic oraz @Farba101 przegrają jutro swoje mecze ,to również i ja dołączę do grona finalistów
-
Stawiam, że mistrzostwo w tym roku wywalczy ktoś z tej czwórki :
@mihau1878
@Łukasz-Kowalski
@Wojtyn84
@sniki26 -
@toomanyways Dzięki też ci niewiele brakło.Finał będzie mega trudny.Gratulacje dla wszystkich za sportową walkę do końca
-
Ale jestem wkurzony... poprostu szkoda strzepic ryja..... nic nie zapowiadało takiej lipy..... na 7 ostatnich meczy 6 remisów i 1 porażka..... ehhhh ;[ i zostałem królem obsranych remisów w naszej lidze... albo i w polfinalach... gratulacje dla awansujacych ! Każdy z tej ligi mógł awansować.. powodzenia w dalszym etapie !
-
No nie mogę uwierzyć... 10 remisów ;o
-
@cogito said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@mihau1878
@Łukasz-Kowalski
@Wojtyn84
@sniki26Nie zapominaj o nowej sile polskiego osm czyli @Jibline oraz @suchy998 ,oni mogą w finale sporo namieszać .
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@mihau1878
@Łukasz-Kowalski
@Wojtyn84
@sniki26Nie zapominaj o nowej sile polskiego osm czyli @Jibline oraz @suchy998 ,oni mogą w finale sporo namieszać .
Namieszać mogą ale pieniędzy bym na nich nie postawił Tak to już bywa z czarnymi koniami, że mieszają, mieszają aż się sami zamieszają i mistrzostwa nie zdobywają.
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@mihau1878
@Łukasz-Kowalski
@Wojtyn84
Namieszać mogą ale pieniędzy bym na nich nie postawił Tak to już bywa z czarnymi koniami, że mieszają, mieszają aż się sami zamieszają i mistrzostwa nie zdobywają.
Zobaczymy jak będzie , finał już niedługo Dla mnie największym atutem nowych graczy jest brak przywiązania do pewnych schematów ,który na przykład widzę u siebie. Zbyt duże doświadczenie czasami przeszkadza w tej grze , chciało by się zrobić coś inaczej a trzymam się dalej utartych wzorców
-
Końcowe tabele:
Grupa J
Grupa K
Grupa L
-
@cogito namieszać się oczywiście postaram, a może się uda przy tym nie zamieszać. Bynajmniej finał już będzie dla mnie bez presji, mój plan i tak wykonałem już na 500%. Jak uda się zając jakieś lepsze miejsce super, jak będę ostatni to trudno, przegrany na pewno nie będę się czuł, w końcu to finał.
Dla mnie ważniejsze, że udało mi się wygrać tak trudny półfinał. Dzięki temu sam siebie przekonałem, że mam szansę rywalizować nawet z najlepszymi graczami.
Oczywiście to tylko jeden turniej, więc nie ma co wpadać w zachwyt. Dopiero czas zweryfikuje, czy był to tylko jeden udany występ, czy coś więcej. Grunt, że mogę zebrać sporo cennego doświadczenia, co na pewno pomoże mi się jeszcze rozwinąć.
Tak więc już czekam na finał w tak doborowym towarzystwie. W końcu jak się uczyć to tylko od najlepszych