Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Postęp zrobiłem. W tamtym roku I runda (król remisów ), teraz półfinał. To może za rok finał?
-
@radek12_19 za dwa lata zwycięstwo xd
-
@mihau1878 Myślałem, że chociaż remis dziś ugram na zakończenie. Lepsze statystyki, większe posiadanie, więcej strzałów, ale czerwo w końcówce i porażka Ale trudno, na szczęście nie skończyłem ostatni A i tak potrafiłem wielu dobrym menadżerom zabrać punkty Jedyny plus Także zyskałem wiele doświadczenia Dziękuję wszystkim, z którymi mogłem zagrać w IMP Będę śledził finał Mam swoich faworytów, za których będę trzymał kciuki
-
Dzięki wszystkim za grę, finalistom życzę powodzenia a w przyszłym roku znowu sie widzimy na IMP, wtedy już Wam tak łatwo ze mną nie pójdzie pozdrawiam
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@mihau1878 Mamy ostatnią z lig. Graty wszystkim finalistom: @mihau1878, @Marcin6578, @Wojtyn84 i @Cezarro!
Ogromne brawa dla moich ludzi z Polskiej Akademii Nauk... znaczy się Menadżerów: @adamgotic, @gabkazmc i @Farba101, którzy byli tak blisko awansu na miejscach: kolejno 5,6 i 7 :clap_tone2:. Nieco dalej uplasowali się kolejni gracze z PAM: 9 @Vip3r94 oraz 11 @pawelzylicz. Przyszłość w OSM należy do nich. Pozdrawiam @havsky, @Sochaczew86 i @Halit007, którzy... również niestety odpadli.Liczyłem że zdobywca nagrody "Złotego Ogórka" czyli @Farba101 zdoła awansować do finału ,lecz niestety niewiele mu zabrakło
-
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@suchy998
Rok temu:
W zeszłorocznym finale byłem "królem remisów" :first_place:
-
@martin343 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Jak wygląda ostateczny skład finalistów i kiedy odpalam Pokemony?
Wkrótce wydrukuje się lista finalistów. Ligę finałową odpalę jutro tj. 15 listopada ok. godz. 21:15 polskiego czasu. Gramy z okresem przygotowawczym.
-
15 listopad - 22 grudzień 2017 r.
Uczestnicy finału w kolejności alfabetycznej:
@AC-Bubol (Spartacus Legends)
@Bolesław-Chrobry (Husarya_PL)
@Cezarro (bez grupy)
@ciamajda (Polish Eagles)
@cogito (Husarya_PL)
@Damiś27 (Polish Eagles)
@Dovco_HandF (Polska Akademia Menadżerów)
@FORMOZA (Polish Eagles)
@Jibline (Polska Akademia Menadżerów)
@Łukasz-Kowalski (Polish Eagles)
@Marcin6578 (ALEJA GWIAZD)
@martin343 (Polish Warriors)
@Mateusz-Lambert (Polish Eagles)
@mihau1878 (Husarya_PL)
@Rhett1 (Polish Eagles)
@sniki26 (Husarya_PL)
@suchy998 (Polska Akademia Menadżerów)
@Wojtyn84 (Spartacus Legends)Finałowa liga: Liga Pokémonów.
Gramy z okresem przygotowawczym, pozostałe inne opcje - wszystkie na nie.Tabele półfinałowe:
GRUPA J:
GRUPA K:
GRUPA L:
GRUPA M:
-
Dzięki wszystkim za grę w tych Mistrzostwach i powodzenia w finale !
-
Chciałbym podziękować organizatorom no i Wam wszystkim, którym udało się awansować do Wielkiego Finału. Będę trzymał kciuki, za moich grypowych rywali, w 1 rundzie, czy też rundzie półfinałowej. Niech moc będzie w Wami
-
Dokładnie tak
-
@dovco_handf - nie czaje , zaczynamy 25 listopad, dlaczego aż 11 dni przerwy, chyba wszyscy mają wolne konta i nikt nie potrzebuje odpoczynku
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@ac-bubol dokładnie 15 start powinien być
No i jest start 15go, po prostu się pomyliłem i nikt mnie nie sprostował wcześniej.