Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@dovco_handf W ubiegłym roku brakło kilka więcej strzeżonych bramek , aby wpisać się na tą listę , może w tym roku się uda , raczej normalne ze każdy chce wygrać .
Powodzenia. -
trochę tu cicho więc jutro zaczyna sie liga który pojedynek w 1 rundzie najciekawszy dla wasz jest ?
-
Dwaj faworyci do majstera według mnie dołącza do nich Łukasz Kowalski, Sniki,Ciamajda. Ta 5 według mnie rozegra miendzy sobą walkę o MP
-
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017 - FINAŁ
-
No i start mam rewelacyjny, ustawiłem się ofensywnie 433 na wyjeździe i do czerwonej kartki najlepszego obrońcy było ok.
Teraz zaczynają się schody nie dość że zamykam table to jeszcze najlepszy pomocnik pauzuje za kartki -
To jest dłuuuuuga liga i jeszcze wiele będzie ciekawych akcji Co kolejkę postaram się najciekawsze wg mnie mecze przedstawić i subiektywnie napisać krótko pół żartem/pół serio komentarz (proszę więc bez urazy, bo chodzi o dobrą zabawę).
Meczami kolejki są dwa mecze dziś wg mnie:
- Starcie Cezarro z ciamajdą. 433a bije wyjazdowe 442b. Szach-mat w 4 ruchach. A zaczęło się tak pięknie ciamajdzie od prowadzenia jednym golem. Ale potem jazda z nieba do piekła.
- martin343 vs AC Bubol to łabędzi śpiew tego drugiego po czerwonej kartce przy stanie 1:0. Wyjazdowe 433a poległo klasycznie przeciw 451. Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana, ale kto ryzykuje zbyt mocno i zbyt często... chodzi w gipsie. Bo jazda po bandzie - nie zawsze popłaca.
- Starcie Cezarro z ciamajdą. 433a bije wyjazdowe 442b. Szach-mat w 4 ruchach. A zaczęło się tak pięknie ciamajdzie od prowadzenia jednym golem. Ale potem jazda z nieba do piekła.
-
@martin343 - wiem tylko że tym ustwieniem 80% bramek strzelam w drugiej połowie więc do czerwonej cały czas była szansa że coś strzelę , a po to już tragedia