Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Finał IMP godny najlepszych Co kolejka wpadają niespodziewane wyniki.Oby tak do końca
-
@jibline - trzymam kciuki za wasz dobry występ bo zawsze potrzebna jest świeża krew, ale dojść do finału i nawet prowadzić w finale to jedno a dowieźć prowadzenie do końca to drugie
w moim debiucie prowadziłem w finale do 18-19 kolejki ale na finiszu bardziej doświadczeni gracze wyprzedzili mnie i spadłem na trzecie miejsce, z tego co pamiętam to przegrałem srebro z Łukaszem różnica bramek -
Tylko 14 bramek w 6 kolejce. Dziś mamy na tapecie mecz niedawnego lidera ligi: @Cezarro z jednym z pretendentów do końcowego sukcesu: @mihau1878. Klasyka, 433 a versus 451. Czerwo dla Cezarro w 57 minucie przy stanie 1:1 to woda na młyn tak doświadczonego gracza jakim jest @mihau1878.
-
@ac-bubol oczywiście masz rację. Dlatego napisałem, że jestem pewny, że inni jeszcze pokażą na co ich stać. Mocno bym się zdziwił gdyby tak się nie stało. Liga jest długa, a to dopiero sam początek więc wszystko może się jeszcze zmienić. Może nawet całkiem szybko biorąc pod uwagę, że "najcięższe" mecze jeszcze przede mną. Dobrze wiem, że w zasadzie wszyscy gracze w finale biją mnie doświadczeniem na głowę sto razy i to będzie ich wielka przewaga. Dlatego to co czasem napiszę radzę brać raczej z przymrużeniem oka , a nie że jestem taki pewien wygranej.
-
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017 - FINAŁ
-
-
No i @Jibline ciągle bez porażki , a nawet bez straconej bramki w finale IMP Gracz który gra od 3 miesięcy robi co chce ze "staruchami OSM-u" . Po prostu rozwala system :muscle_tone2: Zobaczymy czy da radę dotrzymać do końca w takiej dyspozycji , w każdym razie już jest wielkim wygranym tych mistrzostw .
-
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017 - FINAŁ