Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017 - FINAŁ
-
-
@dovco_handf - myślę że najlepszym meczem był taktyczny pojedynek 1 i 2 i zmiana lidera
-
-
@ac-bubol
Pojedynek gigantów tej ligi i jak to bywa w takich meczach: nudy. Prawdziwe piłkarskie szachy. Mecz niezwykle ważny dla układu tabeli, ale... 10 strzałów w całym meczu i tylko jedna bramka .
@mihau1878 wskakuje na pozycję lidera pokonując złotym golem ( a może platynowym?) @Jibline w pojedynku dwóch 451. Pomimo lepszych statystyk ambitny gospodarz meczu z PAM, przegrywa tym razem z niezwykle doświadczonym i utytułowanym menadżerem, chlubą kadry narodowej Polski i grupy Husary_PL :clap_tone1: .
-
Spokojnie Daroo na pewno nie zamierzam się poddać po jednej przegranej, w końcu to musiało nastąpić. A jak przegrywać to nie z byle kim. Mihau to według mnie faworyt do majstra, więc na pewno nie ma powodu do wstydu z takiej przegranej. Tak jak pisałem wcześniej wielka przewaga doświadczenia dała o sobie znać.
-
@jibline Jak to mówią i piszą:
-
Jurek Dovco_HandF pojedynek gigantów ? raczej pojedynek giganta @mihau1878 z twoimi taktykami zaprezentowanymi w Twojej grupie .
-
@ciamajda said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Jurek Dovco_HandF pojedynek gigantów ? raczej pojedynek giganta @mihau1878 z twoimi taktykami zaprezentowanymi w Twojej grupie .
Taktyki też trzeba umieć wykorzystać:)