Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir no okey ale przykładowo jak bym chciał porozmawiać np o lalidze to co wtedy?...w sypialni z lustrem mam robić nawijke?
Wystarczy że założysz temat na forum i gotowe .gorzej jeśli noderatorom się to nie spodoba i usuną post.
La Liga - jedna z moich ulubionych rozgrywek,jakieś 10 lat temu
-
@pimus1910 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir
Brak tylko odpowiedniego wątku do takich luźnych rozmów jak u nas w PECenzur by zabrakło
-
@robert-lewusv10 Masz na forum temat o lidze hiszpańskiej, ale widzę, że już znalazłeś. Widzisz, wystarczy chwilę poszperać, poskakać po forum i już się wszystko znajduje.
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Wracając do tematu IMP to widzę że zagra tutaj dużo ogórasów . To dobrze ,będzie kogo oprawiać
Albo i niekoniecznie.
-
@cezarro dam taki mały ale to malutenki przyklad .Premier League sezon 2015/2016.Leic... może to cie na coś naprowadzic
-
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro dam taki mały ale to malutenki przyklad .Premier League sezon 2015/2016.Leic... może to cie na coś naprowadzic
Nie widzę związku , OSM to nie Premier League , tutaj się leje ogórasów i tyle
-
@cezarro Jak chcesz przykład z OSM.
-
W 2016 roku odbywały się MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Ja byłem nie znany w 1 rundzie dawano mi małe szansę że awansuję do półfinału, a nie mówiąc o finale oraz wielu innych graczy co znaleźli się w finale, a byli mało znani lub nie znani. Nie mówiąc już o półfinalistach gdzie w pierwszej rundzie przeszli nowi gracze, a uważani za faworytów odpadli. -
Przykład z tego roku Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
Chyba najlepszy przykład @havsky zdobył wraz z @tristan1982 zajął 3 miejsce:third_place: w Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017). -
Mógłbym wymieniać tutaj wiele osób.
Podsumowanie:
Każdy z nas kiedyś zaczynał. Szukał taktyk i analizował oraz prowadziły go do różnych wyników oraz różnego rozwoju. Miarą będą dobre umiejętności OSM i szczęście w Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
Nie liczy się ile kto ma punktów na koncie czy ilość meczy na koncie, tylko taktyki i umiejętności OSM. Dlatego uważam że wszystkich trzeba traktować jednakowo nie zależnie czy to Mistrz Polski @Łukasz-Kowalski czy osoba która dopiero zaczyna swoją przygodę z OSM. W każdym meczu jest do zdobycia 3 punkty, nie zależnie jaki jest do gracz. -
-
Żeby znów krzyczeli, że cenzura, że posty usuwam? Przynajmniej coś się dzieje!:)
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Żeby znów krzyczeli, że cenzura, że posty usuwam? Przynajmniej coś się dzieje!:)
Jakoś wszystko ucichło.Wydaje mi się,że większość przestraszyła się banów na forum... :).
teraz przyszedł czas pisania o ogórkach sezonowych
-
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
880 monet idzie na same sparingi jeśli ktoś chce komplet meczy zagrać, do tego 18 monet za tajne.Nie opłacalny interes grać spotkania towarzyskie.
-
@huzar-shakir bodaj po 4 sparingach już się nie opłaca; P