Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Żeby znów krzyczeli, że cenzura, że posty usuwam? Przynajmniej coś się dzieje!:)
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Żeby znów krzyczeli, że cenzura, że posty usuwam? Przynajmniej coś się dzieje!:)
Jakoś wszystko ucichło.Wydaje mi się,że większość przestraszyła się banów na forum... :).
teraz przyszedł czas pisania o ogórkach sezonowych
-
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
880 monet idzie na same sparingi jeśli ktoś chce komplet meczy zagrać, do tego 18 monet za tajne.Nie opłacalny interes grać spotkania towarzyskie.
-
@huzar-shakir bodaj po 4 sparingach już się nie opłaca; P
-
@stefan-joptwojmać Nie podoba mi się ten pomysł. Grałem w Mistrzostwa Świata OSM 2017 i tam, wydałem bardzo dużo monet na sparingi.
Liczyłem że znowu będzie że tylko taktyka oraz umiejętności OSM.
Jednak Ci co wydają kasę będą uprzywilejowani -
@damiś27 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać Nie podoba mi się ten pomysł. Grałem w Mistrzostwa Świata OSM 2017 i tam, wydałem bardzo dużo monet na sparingi.
Liczyłem że znowu będzie że tylko taktyka oraz umiejętności OSM.
Jednak Ci co wydają kasę będą uprzywilejowaniJeśli masz się za dobrego to dasz radę.Nie wiem czym się stresujesz :).Ja wiem jedno,NA ŻADNE UKŁADY SIĘ Z NIKIM NIE PISZĘ. NIEZALEŻNIE OD TEGO CZY JESTEŚMY W JEDNEJ GRUPIE CZY TEŻ NIE. Nie awansuje trudno.Awansuje ,będzie fajnie.
@Stefan-Joptwojmać Spary...wystarczy,że nakaze się ich nie grać i tyle,a jeśli ktoś zagra od razu screen ,kara w postaci odjęcia punktów. W czym problem ???
-
-
Ja tam nie zamierzam grać sparingów, może czasami. Chodzi o to, że w jednej grupie jest dużo menadżerów z tej samej grupy. Mogą się dogadać na sparingi, nie każdy tak zrobi, ale znam życie i wiem, że nie mamy opcji by ktoś z tego nie skorzystał.
-
emmm troche nie wiem o co wam chodzi z tymi sparingami wiec em m mm...o co chodzi z tymi sparingami?:p
-
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
emmm troche nie wiem o co wam chodzi z tymi sparingami wiec em m mm...o co chodzi z tymi sparingami?:p
Pograj z 4,5 lat to zrozumiesz ;)( o ile wytrzymasz z nami wariatami)
-
Nie rozumiem oburzenia. Możliwość grania sparingów to jedyna słuszna decyzja. Nie da się niestety sprawdzać czy ktoś sparing rozegrał, a samo poleganie na uczciwości wszystkich graczy byłoby naiwne. Na MŚ są sparingi, więc ich obecnośc nie powinna również dziwić w MP. Tak naprawdę jakikolwiek progres dają 2-3 pierwsze sparingi w każdej kolejce. Później progresy są tak minimalne że szkoda monet. Ja sam pewnie na początku będę grał po 2-3 sparingi, a potem odpuszcze całkowicie, bo też czym piłkarze mają wyższy skill tym wolniej się rozwijają