Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir Winkiem gardzisz ? nie wiesz co tracisz
@Cezarro Finka ale tylko zimna (bez skojarzen )
Finka też może być
Win nie pijam,szkodzi na zdrowiu -
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@michal_acm przynajmniej nie gadam sam do siebie
Szkoda, nie wiesz ile tracisz.
-
izi dobra...chciałem sie podroczyc ewentualnie byc kontrowersyjny ale cos słabo sie wczuliscie
-
@robert-lewusv10 To ty słabo wchodzisz w to forum
-
@michal_acm ehhh...gadałem tak dla siebie a poza tym po co mam sie starac jakos pokazac w InTerNecie
-
kiedy zaczną sie?
-
-
@stefan-joptwojmać Czy to ostateczna decyzja z tymi sparingami? bo widze ze sporo ze temat sie rozwinal a do rozpoczecia nie zostalo za duzo czasu
-
@astra1994 wszystko zostało podane, żadnych zmian nie będzie, to są tylko luźne dyskusje;)
-
Druga sprawa, że teksty typu niesprawiedliwy/niesprawiedliwe nie mają tutaj zastosowania, bo każdy start będzie miał równy, a czy wypracuje sobie przewagę treningami i sparingami to jego indywidualna sprawa, każdy ma taką możliwość liczy się też zaangażowanie i nie podnoście już argumentów, że nie każdy ma monety, bo od wejścia nowej wersji, każdy musi je mieć by cokolwiek znaczyć w tej grze. Teraz dosłownie za wszystko płacimy monetami, nawet kupując z listy transferowej płacisz 1 monetę od głowy. Podkreślę raz jeszcze - my nic z tym nie zrobimy, Wy też nie bo nie mamy takiej możliwości. Wiem, że nie każdemu to pasuje, mi też to nie odpowiada. Są jednak osoby co myślą inaczej, ale się nie przyznają by zaraz nie być obrzuconym błotem.
-
Skoro wszystko mamy już wyjaśnione i wszystkie wątpliwości rozwiane , niech teraz każdy spokojnie zastanowi się czy takie reguły gry mu odpowiadają ,czy też nie. Chodzi o to ,że jak się komuś coś nie podoba to lepiej niech się wycofa teraz niż w trakcie turnieju.
-
@stefan-joptwojmać "Podkreślę raz jeszcze - my nic z tym nie zrobimy, Wy też nie bo nie mamy takiej możliwości. Wiem, że nie każdemu to pasuje, mi też to nie odpowiada. Są jednak osoby co myślą inaczej, ale się nie przyznają by zaraz nie być obrzuconym błotem." - Czyli mamy rozumiec ze jesli od Ciebie by zalezalo nie gralibysmy sparingow ? Masz narzucone odgornie ?
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro z połowa to i tak nie przystąpi do mistrzostw,zapewne nowicjusze mogą zapomnieć iż się zapisali
Niech grają ,trochę ogórasów w ligach się przyda ,przynajmniej będzie kogo oprawiać
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
A niech grają sobie sparingi dla mnie to strata monet. Nie boję się, że ktoś dzięki temu odskoczy z kadra.. Wielokrotnie wygrywałem z rywalem który miał o wiele lepsza kadrę a dostawał becki..
Zależy na kogo trafisz
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro gorzej jeśli część ligi zapełni się botami .
no to się zapełni , trudno , będziesz grał z botami zamiast z ogórasami , co poradzisz ?